dagbok

augusti i mobilbilder

Jag har varit rätt kass på att blogga. Kanske för att augusti har varit en händelserik månad. Bevismaterial:

Månaden inleddes i Marias stuga med ett litet gäng. Vi lagade mat, spelade spel och snackade skit. Något jag varit hooked på ever since är ju ugnsrostade morötter med brynt smör. Ni hör ju!!!

Annars spenderade jag första halvan i Gävle hos mina föräldrar. När jag inte målade garaget tittade jag på serier, gick second hand-rundor, hängde med min familj.

Innan jag lämnade Gävle hann jag äta gelato i spöregn med Ellen och Maria. Vi tog skydd på Bastas uteservering som ändå har tak och när regnet äntligen avtog och vi hade druckit upp cavan som vi beställt i väntan drog jag och Maria till Boulognerparken. Och där blev det kanske årets sista dopp.

Sedan begav jag mig till Stockholm för att det vankades välkomstfest för de nya ettorna på Berghs. Fint att få träffa dom men också att få återförenas med klasskompisarna efter sommarlovet.

Så nu går jag i skolan igen. För tillfället läser jag en hantverkskurs samt en som fokuserar på digital kommunikation.

FÖRLÅT för hoppigt inlägg. Men augusti har varit lite flängigt. Det största som hände var ju när Anton överraskade mig genom att befinna sig i Stockholm. Och att han friade (!!!). Den enda som var med på förlovningen var Mira, som är anledningen till att vi ens träffades. Så det kändes helt rätt. Hon dokumenterade hela kalaset innan vi skålade med champagne och åt sushi.

Efter förlovningen har jag och Anton varit i någon slags bubbla. Så himla mysigt. Sista kvällen tittade vi på film och åt hämtmat och var näranära varandra innan han åkte hem till sig i Linköping. Om nio månader är den här jävla distansen över och jag längtar sönder.

Tiden går ändå rätt fort nu när jag har börjat i skolan igen. All min tankeverksamhet ägnar jag åt idéer och kurser och det är därför bloggen blivit lidande. Hoppas jag kan fördela några hjärnceller till den här lilla platsen också framöver. Men först, måste jag skriva manifest. So long!

Gillar

Kommentarer