kläder, hår, smink osv.

7 fina kepsar att ha på sig i sommar

Det är kepssäsong – min bästa accessoar. Man slipper få sol i ögonen och kan gå runt med flottigt hår utan att någon märker något. Dessutom finns det ett gäng gulliga som gör ens outfit trevligare på studs. Här har ni några:

För kärleken till skrivandet eller skissandet. Oavsett fina motiv med pennor i fokus från Giulia Hartz som ni hittar HÄR och HÄR.

Vill självklart pryda mitt huvud med en Räkmacka-keps i sommar när man är på Västkusten *insert heart eyes emoji*. Finns på Fine Little Day.

Fler budskap att stoltsera med, den här gången från Arranging Things. Will travel for disco tänker jag att man kan ha på sig när man hänger på uteservering och Books när man läser på någon filt i en park eller lummig innergård.

Och hittar man inga motiv eller budskap som tilltalar en kan man alltid bara kolla sina favoritmärken. Jag gillar Maison Kitsuné och särskilt den här räven som chillar. För prick sådär vill jag se ut HELA sommaren.

Tycker också om att sno kepsar som tillhör min kille. Bevis: se första bilden i inlägget. Den här från Carhartt hade absolut kunnat få en plats på min hatthylla.

Länge leve kepssäsongen!

Gillar

Kommentarer

joywesterberg
joywesterberg,

De två första är magiska!! Alla är så fina. Så himla bra tips! <3

nouw.com/joywesterberg
stonefox
stonefox,

vill haaaa!!!

nouw.com/stonefox