VARFÖR INTE BARA LÅTA FOLK VA?😴

Godmorgon alla!

Evighets tecknet! Gav de till en mycket fin person som betyder väldigt mycket för mig som gått igenom en hel del tuffa saker i sitt liv & med denna ring ville jag visa på att jag alltid kommer finnas för den personen och stötta personen i vått & torrt 100% Den här personen är en människa som bryr sig om alla och vill alla väl, tror gott om alla vilket är otroligt fint men har därav gett jobbiga konsekvenser, så, nu är de dags att finnas för henne så som hon har funnits för mig & alla andra!❤️ Är så otroligt tacksam över att jag fått möta denna människa! 🙏🏼❤️✨ #evighetstecknet #girlpower #loveyou #älskad #snäll #tacksam

En sak jag aldrig riktigt har förstått är: Varför ska andra människor lägga sig i en annans människas liv?! Sköt ditt liv så sköter jag mitt lixom!

Så mycket drama just nu & de enda jag känner är: Nu ska jag rensa människor ur mitt liv, jag är en person som kan hänga med vem som helst nästan, ålder spelar inte jättestor roll för mig, MEN när droger blir inblandade (OBS jag tar inte droger) och trögfattade människor infinner sig i mitt liv då orkar jag inte mer, rensning på hög nivå!
#fuckhaters #fuckdroger

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
  • Snapchat
  • Instagram
  • Nouw