(TW) MIN KROPP ÄR BARA MIN KROPP INTE DIN‼️

TWMIN KROPP ÄR MIN KROPP INTE DIN!
Mina ärr på armarna & axlarna syns så tydligt nu, jag har ärr för att jag blev mobbad i så många år i skolan och jag valde att skada mig själv (OBS JAG GÖR INTE DET LÄNGRE!) istället för att ta mitt liv så skadade jag mig, mina ärr är ett bevis på att jag har varit stark! De slog mig och spottade på mig och kallade mig fula saker, när de slog mig mins jag att jag sa: - MIN KROPP ÄR MIN KROPP INTE DIN!
Många associerar till något sexuellt när de läser just den meningen och det gör jag med MEN jag mins också tillbaka på hur de var att bli mobbad och slagen och tagen på i skolan. För några år sen kunde jag inte gå i T-shirt för jag var rädd över att visa mina ärr men idag kan jag visa upp dom och veta att jag har dom pågrund av mobbningen MEN jag tog mig igenom det & jag är så stolt över det!
❤️

Jag lägger inte ut detta för att jag vill ha uppmärksamhet utan jag lägger ut detta för att visa hur mobbning kan skada människor, de kan skada både psykiskt och fysiskt och vi måste stoppa mobbningen nu!
#stopbullying #stoppamobbning

Följ på insta om ni vill: stoltlesbisk

  • Nära Strängnäs Resecentrum, Långbergsgatan , Strängnäs

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat