Hej hörrni. Ni såg säkert Moas inlägg idag, hon har tappat lusten helt vilket jag förstår och om jag ska vara helt ärlig kom det inte som en chock. Men det är klart, man ska inte ta på sig mer än vad man tror att man klarar och särskilt inte om skolan får lida för det. Men jag vill inte sluta blogga OCH jag vill inte blogga själv eftersom att jag avskyr det. Så jag ska faktiskt börja på en ny blogg med bästa @andreahegethorns och vi kommer börja där imorgon. HÄR hittar ni den, kika in vettja, hoppas ni vill följa oss!

Designen har jag suttit och pillat med idag men bakgrunden har Moa gjort, rent tekniskt. Iprincip. Så ja. Det ska bli jätteroligt att blogga med Andrea även om jag kommer sakna denna bloggen mycket. Hoppas vi ses!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag kan inte. Jag orkar inte. Jag vill inte.

Jag har varit sjuk i fyra veckor och har nu kommit tillbaka till skolan och min vardag. Det är för mycket i skolan just nu för att jag ska kunna uppdatera tillräckligt bra för och känna mig nöjd med både min insats i skolan och här på bloggen. Och när jag inte är nöjd känner jag mig helt enkelt kass. Har även fått reda på att det går sämre än vad jag trott för mig i några ämnen och det förstör ens dag helt enkelt. Så jag fick faktiskt nog nu. Jag kände att nu när jag kom hem vill jag inte behöva skriva ett inlägg och SEN plugga för att klara av skolan, utan jag vill plugga och KLARA av skolan. För bloggen kan inte komma först. Och om den ska komma som nummer 2 kommer det inte bli någon bra bloggning från min sida.

För er som inte vet har jag det lite tuffare skolan. Jag är en sån där typisk person som nöjer sig med E fast kan så mycket mer, men orkar inte. Det finns roligare grejer som lockar mer. Så jag kan/orkar/vill inte blogga mera. Jag vill klara av gymnasiet på den nivån som jag vet att jag faktiskt kan om jag verkligen lägger manken till. och jag VILL göra det. Så bloggningen får läggas undan "på hyllan" och så ska jag ta tag i det verkliga livet. Det som faktiskt spelar en riktig roll för min framtid. Jag vill klara mina mål för min framtid, och just nu stoppar det här mig.

Emelie kommer att fortsätta, och förhoppningsvis kommer någon annan att fylla ut min plats och göra ett bättre jobb än vad jag kunnat. Emelies tankar om detta kommer att komma senare i ett inlägg, men för nu är detta vad som går att hitta på bloggen. Hoppas ni får en bra framtid, hadeeeee!

Likes

Comments

I fredags släppte Ps of Sweden sina nya dressyrskydd på deras hemsida. Som aktiv följare av Ps of Sweden såg jag detta redan i torsdags och blev frälst. Jag älskar ps of sweden så jag kanske är lite partisk men hur snygga är de inte ändå? Ludd, lackat och crocko i en produkt.

Hade jag haft egen häst hade jag redan köpt dessa och de hade varit påväg hem till mig, i ett litet paket. Jag kan inte komma över hur snygga de är. Visst borde Moa köpa de svarta och ha på Cindy? Dö-snyggt. Helt ärligt nu, jag vill ha dem. Men jag har ingen användning för dem så det är ganska onödigt att slänga ut pengar på dem. Visst är de snygga?

Likes

Comments

I lördags var jag med Andrea på hööks. Nu när jag börjar hästgymnasium finns det en del saker som måste införskaffas och högst upp på listan var varma stallskor. Jag har bokstavligen inga och brukar gå runt i uggs, sneakers eller ridstövlar vilket kanske inte är optimalt när man har praktik i stall. Så väl inne på hööks hittade jag ett par som var jättesköna och som, förhoppningsvis, kommer hålla mig varm.

Så ser de ut, ber om ursäkt för fruktansvärda bilder men jag orkade inte plocka fram kameran osv. Så detta får duga. De är riktigt sköna i alla fall, vilket är ett plus. Sedan får vi se om de håller, både värme och rent allmänt.

Likes

Comments

Även om jag inte har "vanlig" skola imorgon så är det snart dags för mig att släcka ner. Jag vill inte vända på mitt dygn för mycket. Med att jag inte har vanlig skola imorgon så menar jag att det enda jag ska göra är att skriva ut mig från Hermods samt prata lite med den nya skolan. Annars är det en ganska ohändelserik dag. Men som jag ofta säger, sådana ska man ha ibland. Godnatt.

Likes

Comments

Tjo. Var borta igår kväll och hela dagen idag så därför inga "live" inlägg. Är extremt trött så kommer skriva detta inlägg och fixa lite med annat, sen äta, basta och sova till slut. Imorgon blir det skola, på en måndag för första gången 2016, tagg?

Mån: pluggaaaa

Tis: inga planer

Ons: cindy

Tor: inga planer

Fre: cindy, intervju

Helgen: oplanerad

Likes

Comments

Inte riktigt va. Nu är det nästan eftermiddag till och med. Hur som helst. I morse vaknade jag av att jag hade Andreas katter i mitt ansikte. Så söta och gosiga. Vi gick upp, åt frukost och filmade in en youtube video till hennes kanal. Nu sitter vi i hennes säng och snart ska vi vidare till stallet för lite annat skoj. Efter det ska jag hem, städa mitt rum och fixa lite allmänt med papper och grejer till nya skolan. Snacka om att inte ha söndagsångest idag. Imorgon ska jag nämligen bara till Hermods, min gamla skola, och lämna tillbaks allt och skriva ut mig därifrån. Vi hörs!

Likes

Comments

Jag hoppas att ni kan se samma utveckling som jag gör på de här bilderna. Hur hennes bakben trampar under henne så mycket bättre nu än då, hennes halsmuskels utveckling och att hon inte är alldeles lång i kroppen längre. Jag vet att Cindy har förbättras så mycket men jag har inte sett det på bilder tills jag hittade dom här. De nedersta är från det senaste dressyrpasset jag red som fotades. De översta är den vänstra från framridningen inför vår första tävling och den högra ett pass för något år sedan. Det är så jäkla kul att se ens egna utveckling!

Likes

Comments

Hej hörrni. Just nu sitter jag med Andrea och kollar på film hemma hos hennes barnvaktsbarn. Lite nostalgi i form av spy kids. Imorgon väntar lite skoj med Andreas medryttarhäst och så ska vi filma in videos. Godnatt!

Likes

Comments

För er som följer bloggen kommer inte detta som en chock. De senaste veckorna har varit riktigt tuffa för mig. Ingenting kändes rätt och jag har avskytt det jag gör sjukt mycket. Det har berott på massor av olika faktorer, fel val av linje, precis bytt till ny ridskola, nära kompisar som lämnat mig och mer. Känslan började komma under höstterminen och under jullovet kände jag bara att nu får det vara nog. Det gick inte att fortsätta i samma spår för jag skulle bara gräva ner mig i hål som är fördjupa att ta sig upp ur.

Äntligen kan jag säga att allt är på bättringsvägen och jag börjar verkligen må bättre. Jag är inte riktigt där ännu men det är så galet mycket bättre än vad det var på jullovet. Saker och ting går min väg, känns det som. Särskilt denna vecka har varit en riktig boost för mig. Först fick jag den glada nyheten att jag numera är fotograf åt Equipe. Sedan, så sent som igår, fick jag även veta att jag ska byta linje till min drömlinje. Och jag behöver inte gå om utan kan ta studenten om 2,5 år, med mina jämngamla.

Fortfarande helt sjukt att dessa underbara varelser kommer vara min vardag, både i skolan och på fritiden. Holy shit! Gammal bild though.

Jag har även, under denna korta period, kommit närmre vissa vänner och det känns som att jag har betydelse igen. Innan allt detta kändes det som att jag inte fanns. Som att mitt liv inte betydde något för någon och att jag alltid var allas reserv. Jag vill bara säga till er, när det känns jobbigt. Stå ut. Det blir bättre, även om man verkligen inte tror det i stunden. Men just nu, just nu går det verkligen uppåt.

Likes

Comments