En LITEN Coke på juldagsbion idag 🇺🇸 - Star Wars Rogue One!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Julafton 2016 - regn, sol och drama. Skrev en lång text som raderades när jag la in bilder...så bra var jag på att blogga..! Well, shopping i hällregn, lunch på Chelsea Market och sen sol och skridskor utanför The Standard. Besök på coola samsung store och sen tunnelbana upp till Harlem för middag på Red Rooster, Marcus Samuelssons restaurang. Där blev det drama, som ni får läsa om i nästa inlägg.

Likes

Comments

Den senaste tiden har vi varit väldigt inaktiva på bloggen. Det finns ingen direkt anledning men jag hoppas på att vi kan bli bättre på att uppdatera nu. Vi har faktiskt varit i New York på höstlovet. Där var vi ca 3-4 dagar på Manhattan, vi gjorde massvis med roliga saker som t.ex. shopping, Times Square, frihetsgudinnan, Madison Square Garden osv. Sedan var vi 3 dagar i Greenwich och kollade främst på hus, men vi kollade även på skolor och umgicks med några familjekompisar. Resan var riktigt rolig men när vi kom hem var hela Stocholm täckt i djup snö och det var 3- grader. Nu börjar flytten närma sig, om ca en och en halv månad är det dags att flytta. Jag är sjukt spänd men hoppas på det absolut bästa. // Alice

Förlåt för dålig kvalitet på bilderna men de är återigen tagna från min instagram: alicegruvberg

Likes

Comments

Bilderna kommer ifrån Alices instagram: alicegruvberg

Vi har paddlat kanot

Druckit mojito

Fotat fina palmer

Har ätit mysig hotellfrukost i Sanremo

Det är inte New York men mist lika mysigt.

De senaste tre veckorna har vi varigt i Frankrike, närmare bestämt Cannes. Vi är där varje sommar och upptäcker nya platser och aktiviteter varje år. Vi var bland annat på en "weekend trip" till Italien, Sanremo och hälsat på familje kompisar. Vi har även seglat och paddlat kanot hela familjen. Och såklart ätit många härliga måltider. Om ni befinner er i närheten av Cannes la bocca kan ni t.ex. testa mysiga strand restaurangen La Cabanon.

Likes

Comments

För ett litet tag sedan var hela familjen och gjorde nya pass hos polisen. Och om någon vecka ska mamma och pappa åka till Amerikanska konsulatet och fylla i tonvis med papper. Allt för att vi ska flytta. Vi flyttar i december 2016 men har inget spikat datum ännu. Dock hoppas jag kunna vara med på julavslutningen i skolan och säga hejdå till alla mina vänner. Det är ju trots allt dom jag kommer sakna allra mest.

Konstigt att man inte får le på passbilderna ;) Men visst är jag och mamma lika?!

Likes

Comments

Helt sjukt, nu är det klart! Vi ska flytta till New York med familjen. Här på bloggen tänkte vi dela med oss av våra tankar, förberedelser och känslor inför flytten och kanske lite annat också... Just nu känns det overkligt, både positivt och negativt, pirrigt och många rädslor uppstår. Men mest känns det roligt och spännande. Ett nytt steg i livet. Vi hoppas få kontakt med andra i liknande situation och få idéer och tips på vår resa.

Likes

Comments