​Förra veckan var vi på älgö den mesta av tiden, men på onsdagen och fredagen åkte jag hem över dagen med Malin för att jobba i stallet och rida Greta. På onsdagen gick jag och Malin upp klockan 5 på morgonen för att hinna åka till stallet. Det var jättemysigt att gå upp så tidigt! Det var alldeles spegelblankt på vattnet och vi såg soluppgången. 

Men ni är vi hemma igen och jag har tränat med Greta sedan i onsdags. Hon känns bra, men hon har blivit väldigt stark i vänstersidan och hon är väldigt svårt att ha i en fin form i vänstervarvet. I höger är hon jäääättefin, jag får jättebra stöd på tygeln och hon är mjuk och fin i hyögerssidan. Så jag måste verkligen öva på att böja igenom vänstersidan och göra henne mjuk och fin. Den 10e augusti är första tävlingen för säsongen, en LB:1 på Rånäs ridklubb. Ärligt talat så har jag inga stora förhoppningar på den tävlingen, jag ser bara den som en "träningstävling" typ. Sen så är det en tävling tvvå dagar senare också, den 12e och då ska jag bara ha som mål att ha utvecklats från den första tävlingen och förhoppningsvis få ett bättre resultat. 

Likes

Comments

Idag har Tiffany åkt hem efter två mysiga dagar. Jag har ridit på Greta och Tiffany har ridit på Betty, igår tränade vi lite dressyr med båda hästarna och idag red vi ut och galopperade lite. Det var jättemysigt, precis rätt temperatur och soligt. Det enda problemet var att det är så himla mycket bromsar just nu så det blev lite mer galopp än planerat för att komma bort från dem, haha. Greta tyckte också att det var kul!

På dressyrpasset igår så var Greta ganska fin. Vi är inne i en väldigt svår period just nu, när jag har liksom fattat hur det ska se ut men inte hur jag ska komma dit. Vårat största projekt just nu är att kunna rida stabil samlad galopp och gå fint i formen på samma gång. Men på passet igår så fick jag till det lite mot slutet och då var hon väldigt fin i formen och hade väldigt bra framåtbjudning också!

Imorgon så ska jag rida ett dressyrpass igen, så då ska jag fortsätta jobba med framåtbjudning och samlad ridning.


Likes

Comments