Kärringer å onger, vitt kök, kärringer å onger och giftemål. Herregud va det så här det skulle se ut när man blev vuxen, andra skall säga när det är dax med sina fina kommentarer.

- Ja men det är väl klart att du skall ha barn för då börjar livet serru. ÅÅ va mycke kärlek man får till tillbaka ( vinterkräksjukan, förkylningar och gråahår menar du?) , gifta dig skall du göra också för att kunda binda dig och sen har jag sett ett fint hus med 6 rum och kök för 2.000.000 miljoner det skulle passa er som handen i handsken ( japp all inklusive var det beställt varje semester)

Får bara huvudvärk och smått stress när jag själv läser mina egna rader. Men det är ju sååå i den fula vuxenlivet! Vart man än stoppar in huvudet så får man frågan om barn, giftemål och om man är ägare till hus. När man va liten nöjde man sig med en koja där man lekte mamma, pappa, barn och åt bullar i smyg. Nu skall man ha hotell och hotellfrukost för att få det mysigt och leka mamma, pappa och försöka få igång kärlekslivet. För det är ju därför man har åkt till hotellet och spenderat över 3000 kr för att få igång kärlekslivet inom 24 timmar.

Kommentarerna som kommer efter att man har sagt nej eller ÅÅ nej om barn, giftermål eller hus är ju bara så förtjusande underbart.

- Du har all tid i världen. Min tanke: Förstföderska 90 år den har man läst om.

- Du är ju så ung så du hinner. Min tanke: Fånga dagen som den vore din sista, var den någon smart stolpskott som sa.

- kyrkan står kvar. Min tanke: vilken kyrka, jag skall inte inte döpa eller gifta mig under kyrktak, jag syndar alldeles för mycket.

- Man skall ha en karriär så det är bra att du väntar. Min tanke: inom vården? japp jag har ett sparkonto iallafall.

- Har ni försökt att få barn? ja jag fråga på pekås men det fanns inget på lager.

- Ingen ide i detta samhälle. Jisses har Putin, Trump och Cim flyttat hem till dig eller?


Visst är det underbart att va vuxen och äta bullar när man vill 😜 Nu skall jag åka iväg och göra karriär på jobbet och sen skall gubben få en penisring. HA DEBlog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Snön ligger vit jaaaa!! Helt och hållet fucking kritvit. Va skulle det annars va för färg? Under vintertiden är allt så neutralt jaaa lika naturell som en tråkig hälsoyoghurt utan smak.

Jul, nyår, påsk och midsommar har jag glömt något? Jaaa om jag nu har gjort det så tar jag nubben till sillen eller sillen till nubben och länsar mitt konto med mitt full impulsiva sinne och skriker spela Sigge Hill å ge mig bättre löning.

Djävulens spel följer med runt på festen, det slutar väl med att man hamnar i den naturella, kritvita hälsoyoghurten eller skall vi kalla den för den kritvita snön för att vara  neutral utan smak istället.

Likes

Comments
Man har problem med överklassen ja till och med underklassen. När man kommer till stan känner man sig som smyckad julegran. När man kommer till landet hamnar man i stallet med filosofen Hamlet i handen. Men vart än kroppen befinner sig så är själen sig vilsen. Åker man till Kreta vill man lika förbannat hem för att kela och kleta eller träffa tant Greta. Åker man till jobbet längtar man efter en stund på Kreta utan detta kel och klet och tant Greta. Köper man fredags snackset ja då sitter man och väntar och längtar efter syndar sexet. Vardagskarusellen löper runt precis som jorden snurrar runt. Underklass och överklass vi är lika när vi ligger under gräs och heligmark och vi alla har vårat hem under himlavalvets rika stjärneglans.

Likes

Comments

Knutar på brödpåsen, plastfolien ifrån rullen, papper som faller ur pärmen, kranen som droppar i köket och fläkten som går på utan ånga sen folk som stör, ja det är inte lätt att vara i detta stök. När man mår dåligt då mår man bra. Att ha monsunregnet i ansiktet där skrik, panik, vrede och död så klart och tårarna gör sitt då man ser ut som ett vrak men sen tänker man klart. Lika självklart som att snön skall vara kritvit under en vinter dag. En halvtimma eller tre gör en del för att inse sina fel.

Likes

Comments

Tänk denna tidsmaskin som kommer ibland och landar i mitt vardagsrum. Den är bra förjävlig men också härlig. Att åka tillbaka i tiden är både bra och dåligt det kallas för KBT terapi påstår dom som är lite påläst. Men jag kallar det för tidsmaskinen, dock kan jag inte ändra något som Marty McFly och doc Emmet i filmen tillbaka till framtiden kunde. Men jag kan begrunda min resa och ändra någon annans resa i detta liv.


Snacka om man är nervös för att öppna upp DEN stora dörren och att försöka förstå att nu är jag en riktig tonåring och cool som bare fan. Tar tag i DEN stora dörren och jag känner lukten av tonårslukt, parfymer från alla hörn och kanter speciellt parfymen AXE och tjejparfymen DATE och självklart den underbara aromen av svettiga dojor. Det kommer en doft till sniff sniff Kopiator sniff sniff åååå NO SHIT en lärarinna med rosen parfym och grön wella hårspray. Ja nog fan funkar mitt luktsinnen alltid.

Det bästa med högstadiet är ju cafeterian och allt godis man kan köpa för en billig peng och dom snygga grabbarna som är fulla av testosteron och målbrott. Det är ju nu man skall lägga på 1 kilo smink, klä sig i topp ( kan ju inte ha annat pga min underbara armsvett) och jeans som är utsvängda och låga. (Jag visste väl inte vart midjan satt på den tiden).

Jag tänker faktisk avbryta min historia här och tidsmaskinen tar jag med mig för att kunna skapa drömmen och det nya äventyret, som har knackat på dörren. Det är bra med kreativitet och omtänksamhet men den kan också skapa dålig uthållighet, så det gäller att vara smart och lägga orden i rätt följd men ändå våga slänga ur sig en groda då och då. Det är orden du säger som skapar kreativiteten (enligt mig) det du gör med kroppen är bara en bonus. Tack för mig MVH Ida Anna Maria Axelsson


Bilden är ifrån nyåret hemma hos Henning Solberg och hans underbara fru Maud.Likes

Comments

Sitter vid mitt köksbord och tittar ut genom fönstret som äntligen är rent efter mycket om och men. Min utsikt är inte helt fel med tanke på att man kunde faktiskt ha bott i en stad med höghus och betong. Här har jag en grön gräsmatta, gröna åkrar, en sjö som (tyvärr inte ser nu pga löven) fåglar som flyger kors och tvärs (att dom inte krockar)ett berg med ett litet kalhygge och björkar som tittar upp med sina underbara färger i den blandade skogen som finns kvar på Ekesberget. Rätt najs yv faktiskt ifrån mitt/vårat köksfönster.

Jag sitter faktiskt och är glad över att jag är förkyld. Hur många är det som är det? För nu får jag äntligen ta egen tid och skita i det "perfekta" livet och den lagomheten som skall vara. Jag har inte förstått mig på varför folk är så utåtagerande mot andra människor som försöker glädja andra eller skapa en annan väg. Jag och många fler är inte som du som vill leva i det lagom normala liv om svenne själv får välja. Alla är vi olika men ändå lika för vem vill inte ha uppmärksamhet eller bli bekräftad? Vissa vet bara hur man gör så lär dig av dem istället än att slänga denna lagomhet över dig för i längden är den bara sååå BORING!! Nu kanske du tror att jag menar att du skall ut och göra något som du aldrig har gjort förut, visst är det så! Och det behöver inte kosta något om man inte vill, och det bästa med att vara olagom ibland är att man finner det man verkligen vill göra och finner andra mål. Livet är ju för kort sägs det, men mitt har nyss börjat vid 28 års ålder och jag är bättre än någonsin! Det är så mycket som händer känns som om jag inte har några gränser men jag vågar mera nu än va jag har gjort förut jag kastar mig rätt ut!

Så framöver nu skall jag våga mig på att bli spådd har jag tänkt mig samt se om jag har en ängel vid min sida som jag garanterat tror att jag har. Så simsalabim BOFFF!

Likes

Comments

Idag är det en sådan dag där livet helt plötsligt vänder där sängen samt ensamheten är guld värd. Att leva med detta karusell hjul är inte ett dugg kul då ångest, oro, hallucinationer och all denna otrygghet kliver fram. Säger det igen som jag har sagt förut, hade varit bättre med spysjuka eller annan sjukdomsfall för det här godtar jag inte och det värsta är att jag måste godta det. Om tre dar vänder det igen som alltid. Sen när det vänder kan jag inte ens tänka tanken hur jag har kunnat ligga i sängen hela dagen eller gå i en depression. Då sprudlar det av ideer och glädje 🤗 dom dagarna är helt fantastiska jämfört med dessa. #bipolär #närmanväntarpånågotgott väntar man ALLTID #förlänge

Likes

Comments

Hej sköna läsare.

NU på lördag skall jag springa mitt första Tjurrus som går av stapeln i Karlstad. Mitt start nr är 1832 och loppet börjar 14:25. Kommer jag övervinna mig själv igen eller kommer jag kräla fram till mållinjen? Men fram till mållinjen skall jag böveln ta mig om jag inte bryter ett ben eller två, men i och för sig varför skulle det hända nu när det inte har hänt förut under dessa 28 år? Loppet har hinder med sig på vägen och jag vet bara att man skall krypa under en jeep och bada i lera mer vet jag ej, och tur är väl det för att överraskningar livar ju bara upp och adrenalin är ju verkligen min passion här livet. Att krypa under bilar är ju inge vidare men vad kan hända när den varken är på eller rör sig, skall väl vara om det sitter en geting under dock.

Jag funderar och funderar på om jag skall överväga mitt aldrig som jag har sagt om att hoppa bungyjump. Jag menar det kanske kommer en dag då jag ångrar att jag aldrig gjorde det. Så att säga aldrig är ju faktiskt inte så smart att säga för då kanske man gör det lika förbaskat :D Jag har också funderat på att fortsätta med grottvandringar snacka om att jag fick mer smak av det äventyret. Men för att kunna komma till Mallorca och grottvandra där måste jag få ihop mera jobb och pengar. Men idag kom det ett telefonsamtal där jag blev förfrågad om att få jobba på demensen så nu blir det tre dagar intro och det är mitt 4:de jobb känns pirrigt och nice. Imorgon blir det en nervös dag och jag skall ladda med att springa 2 el 3 km sen får det vara bra för lagom är bäst sägs det :D


Likes

Comments

Hur många gånger har inte vi suttit så och diskuterat om allt möjligt. Att leva med en tjej som som mig är nog inte lätt alla gånger men det är ju med dig jag finner trygghet och kärlek hos ❤💖 jag är nervvrak och du är lugn men tillsammans skapar vi underbar harmoni och ljuvliga toner ihop. Älskar dig och det gör jag  bövelen ett tag till.

Likes

Comments

Änglar finns dom? Ja det tror iallafall jag.

Du och många fler kanske har känt att du bara är ivägen eller att du är lite för mycket. Så känner jag ibland. Impulsiviten och hyperaktiviteten finns hos oss alla men hos vissa är den ett steg värre. Jag älskar när jag är uppe i det blå, nästan så att jag får en överdos av det.
Att vara för mycket eller att sticka ut som en färgstark person kan och inte kan vara en höjdare. Att alltid behöva fokusera på saker som andra tycker är enkla eller tänka före och handla sedan, va fan är det?
Men vill  du veta sanningen så kan du få höra det vare sig du vill det eller ej och det kan ju få sina konsekvenser det vet vi. Vi är inte dumma i huvudet, vi har bara lite otur när vi tänker.

Men jag tror inte att du har tråkigt med oss, för vi har alltid något på G och du får ju något att prata och skratta om som kanske är olikt din vardag.

Har suttit med papper inför utredningen för ADHD och andra trevliga papper. Tog mig  4 timmar att bli klar med skiten.
Om du ändå kunde känna min darrhet, svidande ögon, irritationer och trycket i hjärnan, kalla händer men svettiga och hög puls. Nu vill jag bara vara ensam och hoppas att det blir bättre. Klarar verkligen inte att sitta stilla får panik efteråt där tankar och saker som skall göras syns mer än  förut (usch). skrik och panik. Min kropp är gjord för arbete! Skulle verkligen behöva avreagera mig på något nu men hjärnan vill inte samarbeta helt usch.
Är fruktansvärt ljudkänslig och bruset i huvudet försvinner inte😡😧 usch.
Till och med änglar kan bli knasiga.

Likes

Comments