that summer feeling

Denne tiden på året er den værste synes jeg. Jeg er blek og føler at jeg har glemt hvordan det føles når solen varmer på huden. Jeg lengter sånn tilbake til sommeren og ser virkelig frem til varmere og lysere tider. Da solen tittet fram til himmelen i dag fikk jeg en liten følelse av at våren ikke er så alt for langt unna. Jeg sitter her å mimret tilbake til i sommer da jeg var i Hellas med familien, og tenkte at det var en god ide og dele noen av bildene her på bloggen, bare for å minne oss på at det kommer varmere og bedre tider, heldigvis.

take me back

- Stine

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Inneholder annonselenker

Jeg har bursdag om ikke lenge og tenkte jeg kunne legge ut en liten liste av ting som står på ønskelisten min for øyeblikket. Jeg har en stor svakhet for jakker og sko, som dere kanskje ser under. I tillegg så står også treningstøy høyt på listen, det gir så mye motivasjon til trening! Og sist, men ikke minst står reise veeeldig høyt hos meg.

shoes

the perfect jacket

workout clothes

the perfect knit

Har spurt mamma om hun kan strikke en bølgegenser til meg. Jeg synes den er såå fin og stilren og ikke minst god og varm i disse vintermånedene.

travels

Dette burde vel egentlig stått øverst på listen min, jeg bare elsker å se nye steder og skape nye minner! Jeg har alltid tenkt at om jeg investerer penger i en reise så er det minner jeg har med meg for alltid. Reise er det jeg vil prioritere og det jeg aller helst vil bruke penger på, klær blir man lei av, men reise ligger i minnene for alltid.

- Stine

Likes

Comments

warm and cozy

Jakke - h&m // veske - Bik Bok // Bukse - Bik Bok

- Stine

Likes

Comments

healthy and yummy

Havregrøt // syltetøy // sukrin // kanel // fiber sirup // blåbær

God mandags morgen!

Vi filmet til langt på natt i går og ble fortsatt ikke ferdige, så jeg sov over og nå skal vi fortsette med resten av filmingen før jeg reiser hjem i kveld. Christine disket opp med denne deilige frokosten som jeg definitivt skal begynne å lage meg! Eneste usunne var syltetøyet, men det kan selvfølgelig sløyfes! Sirupen er uten tilsatt sukker og har et lavt innhold av kalorier, så den kan man spise med god samvittighet! Såå digg

Ha en nydelig dag videre!

- Stine

Likes

Comments

07.15

Dagen i dag startet tidlig. Jeg måtte opp å få med meg herrestafetten på tv og det var virkelig verdt det!
GULL TIL NORGE, HURRA!

10.00

Mamma hadde gått til innkjøp av et puslespill med 1000 brikker så vi satt en liten stund og puslet med det, bokstavelig talt.

10.30

Jeg dro til pappa og de for å spise frokost

14.30

Jeg gikk meg en tur i skogen, til Sjøsanden, Norges lengste, og i følge meg, fineste strand. Før tok jeg det for gitt at jeg bodde 100 meter fra skogen, nå som jeg bor midt i Oslo merker jeg at jeg savner å bare kunne gå ut døra, inn i skogen og bort til standen. Havet er så fint å se på.

Nå skal jeg snart dra til en venninne, vi skal prøve å få spilt inn noen Youtube-videoer, så det blir gøy!

Ha en fin søndag videre!

- Stine

Likes

Comments

relax

Dette er min lørdagskveld. Herlig og bare kunne slappe 100% av i badekaret med Kardashians på pc'n. Jeg har kanskje ikke fortalt at jeg tok meg en tur hjem til Mandal denne helgen! Jeg hadde frihelg og ikke noen spesielle planer så da tok jeg meg likesågodt en tur hjem. Koselig. Det er deilig å kunne komme hjem til badekar, vi har ikke det i Oslo så det føles litt ekstra luksus når jeg da kommer hjem og kan ta meg et avslappende bad.

Ha en fin kveld videre!

- Stine

Likes

Comments

wide

Bukser - Bik Bok // Genser - Strikket av mamma ♥︎ // Sko - Din Sko

Jeg bare digger disse buksene med sleng! Slengbukser er virkelig tilbake og jeg husker selv jeg hadde et par på barneskolen og var såå stolt over dem. I ettertid skjønte jeg ikke helt hvorfor jeg synes de var så fantastisk fine, men det gjør jeg nå! Det er rart hvordan motebilde påvirker hva man synes er fint og ikke! Genseren er hjemmestrikket av flinkeste mamma, den er såå god å ha nå på vinteren, kjempe digg og varm!

Hva synes du om slengbukser? Hot/Not?

- Stine

Likes

Comments

kimono love

Gikk til innkjøp av denne superkule kimonoen på salg! Bik Bok Arkaden i Oslo er for tiden et lite outlet hvor de selger ut gamle varer, og det finnes faktisk en del fine skatter der til en kjempe billig penge! Denne kimonoen kostet bare 79,-! For et kupp! Så klarte jeg ikke dy meg fra å ta noen selfier med den, hehe...

- Stine

Likes

Comments

Jeg bare eeeelsker å ha fine negler, det gjør så mye føler jeg! Jeg gikk for en nude farge denne gangen, jeg føler det passer til alt!

- Stine

Likes

Comments

YouTube
Stine Stensager