Header
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • NouwGenser
Samsøe & Samsøe
Skjorte
Acne Studios
Jeans
Lee
Sneakers
Puma
Veske
Proenza Schouler

...

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments


Hei igjen! Ville bare stikke innom og vise dere dagens antrekk. Har hatt en rolig dag i dag, startet med en treningsøkt og senere et kafébesøk med Iselin! Veldig klar for helg...


Blazer fra H&M
Genser fra H&M
Skjørt fra New Look
Sneakers fra Nike
Veske fra Proenza Schouler

...

Likes

Comments...

Rome in AugustLikes

Comments


Hei igjen!

Jeg tenkte jeg skulle dele mine tre helter i sminkepungen. Jeg har aldri vært veldig opptatt av sminke, og alltid vært stor fan av naturlig look i hverdagen. Disse tre har jeg brukt i en veldig lang periode, og har ingen planer om å bytte de ut!

...Age Defense BB Cream fra Clinique

Dette er min absolutte favoritt. Den dekker lite, men føles utrolig lett å ha på. Jeg fikk vesentlig mye bedre hud etter at jeg kuttet ut tykkere foundation med denne! Den er også utrolig drøy i bruk, og gir en jevn farge i hele ansiktet. Når jeg vil sminke meg litt ekstra, bruker jeg pudder-foundation over.

...


Anti Blemish Solution Concealer fra Clinique

Ja, jeg er stor fan av Clinique! Haha. Jeg sliter mer og mer med oljete hud, og syns Clinique har produkter som klarer å holde huden matt i lang tid. Denne concealeren bruker jeg under nesen og eventuelt på kviser. Den dekker utrolig bra, og helt sinnsykt drøy i bruk. Elsker den! På sommeren liker jeg å gå helt uten sminke på huden, og da bruker jeg kun denne for å dekke få områder.

...


Easy Peasy Brow Gel fra Make-up Mekka


Har fått helt dilla på brynsgelé, dere. Jeg var en av de ungene med monobryn og har alltid slitt med ukontrollerte bryn (haha...). Det skal derfor ikke så mye til før det står alle veier, og brynsgelé var et optimalt produkt for meg! Jeg tegner på områdene rundt selve brynet mitt fordi jeg ønsker de større, og med brynsgeléen blir hårene mer synlige. Jeg syns det gir mer naturlig utseende!

...


- Stine

  • Annet

Likes

Comments

Hei igjen!

Da var det dags for et lite kafétips. Jeg og en venninne har en dyr hobby, nemlig å teste ut de fineste kaféene i Oslo. Dessverre ikke helt optimalt for en studentlommebok, men hva gjør man ikke for det estetiske?

For noen dager siden dro vi til Hotel Bristol for å prøve ut Vinterhaven. I dét vi går inn dørene møtes vi med flotte utskjæringer og store lyskroner, og vi får hjelp med både å finne bord og ta av jakker. Veldig mye styr for en kopp te og cæsarsalat, men takker ikke nei til ekstra service! Vi fikk vel en del blikk fra alle pensjonistene rundt oss i dét vi traver inn med den joviale "særpedialekta" og dårlige humor, haha. Alt har sin sjarm, si!Prismessig var Hotel Bristol helt ok! De hadde en egen meny hvor man får sandwicher, småkaker og te som kostet rundt 300-400kr per pers. Vi sto over den, for å si det sånn! Men ellers var lunsjmenyen helt gjennomsnitlig i pris. Kakene var litt dyre, men til gjengjeld helt sinnsykt gode.Tar gjerne i mot tips fra dere også!


- Stine

Likes

Comments


Mandag: Denne uken startet skolen igjen, så da var det tilbake til gamle rutiner! Mandagene fremover betyr full skoledag med forelesninger.

Tirsdag og onsdag: Tidligere denne uken har det vært skikkelig snøvær som har gjort det vanskelig å ta noe særlig bilder ute! I tillegg ble både jeg og samboeren min rammet av sykdom - noe som ikke akkurat har vært veldig uvanlig etter at han startet å jobbe i barnehage, haha. Uten om å ligge inne og syns synd på meg selv, var jeg også på et kafébesøk med en god venninne. Onsdag kveld dro jeg og to venninner på kino for å se Insidious 3 (fortsatt skremt).Torsdag: På tide å komme seg på skolen igjen, så satt der noen timer med eksamenslesing. Fikk endelig tatt noen antrekksbilder, selv om jeg måtte i krig med snøen.


Blazer og bukse fra H&M, bluse fra Sister Jane, veske fra Proenza Schouler

Fredag: Denne dagen var så koselig. Jeg og en venninne dro på Hotel Bristol for å spise lunsj og vi satt og snakket i flere timer! Skal legge ut et innlegg og flere bilder fra kaféen litt senere. Det tok nesten hele dagen faktisk, så senere var det trening og take-out mat som sto for tur.


Jakke fra H&M, pologenser fra Selected Femme, jeans fra Lee, sneakers fra Nike

Lørdag: Jeg og samboeren dro til Askim for å se på regionsmesterskapet i volleyball g17. Lillebroren min spiller nemlig volleyball og det er alltid like gøy å se på! De kom på andre plass, som vil si at de er med i NM senere til våren (stolt søster).

Søndag: I går hadde vi det fineste været på lenge i Oslo. Vi tok en liten spasertur etter å ha spist favorittfrokosten (pannekaker) og dro videre hjem til familien hans og bare slappet av der.


- Stine


Likes

Comments

Herregud som jeg lengter etter varmere vær!

Olajakke fra Moss Copenhagen
Jakke med blomsterprint fra H&M
Bukser fra MSGM
Sko fra Nike

Ha en superfin dag!

Likes

Comments


Hei dere!

Onsdag 11. oktober var sist gang dere hørte noe fra meg her. Når jeg tenker på det, blir jeg nesten irritert. Jeg hadde lyst til å blogge lenge, og endelig kom jeg i gang. Jeg vet ikke helt hva som skjedde, men jeg merker jo at skolen blir tøffere for hvert semester, og at det tar mer og mer av overskuddet mitt.

Derfor vil jeg melde meg på #nouw30daychallenge som går ut på at jeg skal blogge hver dag i tretti dager på rad. Jeg må faktisk bare pushes i gang og lære meg kunsten i å finne inspirasjon på egen hånd (hvis det gir mening)... Når været eller hverdagen ikke kan tilpasses et antrekksbilde må jeg rett og slett finne noe annet spennende å bable om. Så tips og råd tas i mot med glede!I løpet av disse tretti dagene vil det jo bli antrekksbilder så langt det strekker til, men også andre ting jeg inspireres av. Jeg elsker å utforske nye steder, nye strøk, kaféer m.m., og håper at denne utfordringen vil gi meg et spark bak til å gjøre nettopp dette. Da vil jeg jo helt klart dele det med dere!

Jeg tror en av de tingene jeg lærte i høst var viktigheten i å sette av litt alenetid til å bare puste ut og bry deg om alt annet enn hverdagen. Kanskje heller bry deg om kjærlighetsdilemmaet til Blair og Chuck, for eksempel. Eller å gjøre hyggelige ting med venninner og holde på med hobbyene som gjør deg glad. Da blir man så utrolig mye mer motivert til jobb og skole.Og forresten; jeg er på utkikk etter et systemkamera og kjøper gjerne brukt! Så om du vurderer å selge et, let me know!

Dersom du ønsker å melde deg på konkurransen, så finner du det her: https://nouw.com/nouw30daychallenge


- Stine


Likes

Comments

Fant en genial oppskrift på bloggen kriweb.no! Noe av det vanskeligste for meg når det kommer til kosthold er å ikke småspise usunt. Derfor har jeg prøvd å finne noe som smaker godt, og som jeg kan spise masse av uten dårlig samvittighet!

Disse sjokoladetrøflene har kun 28 kcal pr 100 gram, og jeg som elsker mørk sjokolade, kan spise dette uendelig!

For 16 kuler:

Bland først det tørre:

70 gram havregryn
50 gram sukrin
10 gram kakao

Smelt smør, bland inn 1 ss kaffe. Så bare blander man sammen dette med det tørre! Dette skal kjøles i kjøleskap i en time før det lages i kuler. Superlett.

Anbefales!

Likes

Comments

Likes

Comments