jakke/cubus genser/nelly veske/ioffer bukse/ginatricot sko/nelly skjerf/cubus

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hvor deilig er det ikke at man våkner av solskinn igjennom persiennene på rommet? Så deilig at det endelig er litt sol, selvom det er kaldt. Det er dager som dette jeg skulle ønske jeg hadde ski så jeg kunne tatt meg en tur i løypa. Det er virkelig noe jeg savner med barndommen, det å dra på skitur i helgene med familien, lage bål og grille.

Hittil i dag har jeg ikke gjort så veldig mye, tatt det egentlig ganske med ro, sett på film og sminket meg. Nå snart skal jeg i bursdag til lillebroren min, han fyller nemlig 14 år i dag. 14!? Ah, tiden går så altfor fort! Så skal jeg få lillesøsteren min til å ta noen bilder av meg så jeg endelig kan poste noen outfit bilder her.

Håper alle får en strålende lørdag videre! <3

Likes

Comments

Så var det fredag igjen og uken har gått så altfor fort. Men det er så fantastisk deilig å våkne tidlig av seg selv og bare sitte med en kopp te og frokost og bare dulle med seg selv og en god serie så klart. Det må nok være det beste jeg vet.


Likes

Comments

Etter at jeg begynte å trene regelmessig har jeg funnet ut at jeg drar med meg ganske mye rart med i denne bagen jeg bruker. Så det blir til at den ryddes ganske ofte, jeg finner masse sokkepar oppi, barer og opptil flere skopar haha.

Jeg tenkte jeg kunne vise dere de viktigste tingene jeg har med meg på trening og er avhengig av å ha i bagen, for det er jo litt spennende å snike i andres vesker, syns nå jeg.

joggesko - shaker - proteinbarer - koffeinpiller - nøkkellås - pulsklokke - strikk i div styrker - headset - posjonsbegere - BCAA - treningdagbok

Har dere noen spørsmål rundt dette er det bare å skrive i kommentarfeltet. <3

Likes

Comments

God onsdag dere! Dagen startet med en tur til legen og blodprøver, etter det dro jeg rett på trening i en to timers tid. Godt å komme igang igjen etter litt for mange dager fri. Etter en god økt dro jeg videre til Ski til søstern og skal sove her i natt og vi tok jaggu en treningsøkt nå i kveld. Så jeg er ganske fornøyd med dagens innsats!

På vei hjem fra treninga i kveld snødde det altså så mye! Og så glatt i tillegg, så jeg tror vi måtte ha tre forsøk for å komme opp veien hjem til søstern, ouff nå kan det slutte å snø.

Likes

Comments

Hei dere! De siste dagene har jeg følt meg helt elendig i formen, jeg har vært kvalm, kaldsvettet og hatt skikkelig dårlig matlyst. Jeg droppet treningen i dag på grunn av det og dro heller hjem og prøvde å få litt ut av dagen ved å ta litt bilder til bloggen og sånn imens det enda var lyst ute.

En annen ting jeg også har gjort i dag er å ta min første dose av HPV vaksinen. Dette er jo gratis for oss som er født etter 1991, og tilbudet gjelder til november i år, så nå følte jeg at jeg ikke kunne drøye den mer. Jeg føler nesten at jeg har gjort en god gjerning, for min egen del.

I morgen er siste vakt før jeg har fem dager fri, og det skal bli så sykt godt! Det er virkelig det jeg trenger nå, litt avkobling.

Likes

Comments

reise rundt i Norge, flytte for meg selv, dra til syden, prøve ut mange nye oppskrifter,

innrede min nye leilighet, gå ned minst 15 kilo, kjøpe meg bil, ha sammenkomster med venner,

ta ny tatovering, kjøpe meg ny mobil, klare å løpe flere runder på tredemølle uten stopp.


Likes

Comments

Når man jobber turnus og begynner 04.00 på jobb, skjønner man fort at fem timer søvn er for lite. Kroppen sover som tyngst mellom 02 og 04 og det er akkurat i det tidsrommet jeg står opp og drar på jobb. Jeg trodde jeg skulle være mer trøtt når jeg kom hjem, men dagen har faktisk gått så bra. Jeg skulle egentlig trene rundt ett, men måtte avlyse da den havnet mellom et par ærender jeg måtte rekke. Så den timen må tas igjen på mandag.

Dagen har gått i ett så jeg har heller ikke hatt sjansen til å ligge på sofaen. Nå har mamma laget lasagne som vi har kost oss med og disneyfilm på tv´n jeg tar kvelden.

Likes

Comments

God torsdag dere! De to siste ukene har jeg vært på kurs igjennom jobben noe som har vært ganske deilig, få til avkobling fra det daglige og lære mer om yrket. Etter to uker på kurset var det en prøve som skulle tas og den gikk kjempe bra, den er bestått! Det er veldig godt å ha det siste kurset i boks nå.

I morgen tidlig skal jeg på jobb igjen, noen dager med tidligvakter så er det langfri. Etter jobb i morgen skal jeg på trening så skal jeg prøve å utnytte dagslyset fullt ut så jeg får tatt noen bloggbilder igjen.

Likes

Comments