mitt 2019 - del 2

Tilbakeblikk

Da er del 2 av mitt 2019 klar. Her får dere se Mai til August, dette var den tiden jeg begynte å jobbe igjen og Bengt gikk ut i sin permisjon, det var sommerferie og Sofie begynte i barnehagen denne perioden.

MAI

Mye fridager etter hverandre her i mai. Jeg begynte på jobb igjen, mens B gikk ut i permisjon. Vi var i konfirmasjon, feiret 17. Mai og var i flere bursdagsbesøk. Vi var på 4H gården å hilste på masse forskjellige dyr, naboen kjøpte seg ammekyr og vi fikk dermed nye naboer. En liten ugle-unge landet på trampolinen i hagen og kom seg ikke videre, det var stor redningsaksjon for å få den opp i et tre, hvor den fikk nok høyde til å komme seg videre.

JUNI

Dette var måneden sommeren virkelig slo inn, vi var mye ute å koste oss, gikk turer og hadde mange fine familie middager med grilling. Jeg begynte med It Works og måtte ta et før bilde, jeg fikk flere nye kunder denne med også. Min søster startet med megle design og jeg var prøvekanin. Denne måneden skjedde det ikke så mye annet enn hverdagen.

JULI

Enda en flott sommer mnd med sol og mye grilling, hvor jeg også hadde en uke ferie hjemme med Sofie. Da gikk vi mye tur og var mye ute på dag tid, vi spiste frokost ute før kl 8 hver morgen. Jeg fikk brudd i ingen på håndballen og vi hadde mange fine og gode treninger.

AUGUST

Denne måneden startet vi med en helgetur til Bø i Sommarland, hvor vi hadde to fantastisk fine dager i badeland med alle 3 ungene, både store og små storkoste seg i nydelig vær og med bading. Sofie startet i barnehagen, dermed måtte sekk, matboks og flaske kjøpes inn. Hun fikk nye sko, nytt regntøy og alt som følger med barnehagestart. Jeg tok "etter" bilde etter jeg hadde brukt noen produkter fra It Works og var utrolig fornøyd med resultatet. B hadde bursdag og vi ble invitert med på hyttetur med kompisene hans på foreldrene sin hytte. Der var vi mange store og små, hvor kompisene sine foreldre stelte i stand Hawaii party med artige leker og aktiviteter for alle.

- Stine-Mari

Follow me on: Instagram

Liker

Kommentarer

gae
gae,
Virker som et nydelig år med en nydelig baby <3
nouw.com/gae
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229