mitt 2019 - del 1

Tilbakeblikk

Godt nyttår alle sammen, jeg håper dere fikk en fin feiring i går. Her gikk det rolig for seg, og for en gang skyld gikk ting som planlagt. Jeg tenkte å vise dere litt hvordan mitt 2019 har vært i form av bilder og noen ord for hver med. Jeg deler innlegget opp i tre deler(siden jeg sikkert har altfor mye bilder jeg vil ha med!), hvor dere her i del en får fra Januar til April, i del to blir det Mai til August og i del tre blir det September til Desember. Gøy? Jeg syns hvert fall det er artig å se tilbake på året som har gått. Dette innlegg er preget av MYE babybilder da jeg var i permisjon i alle disse månedene, jeg startet først å jobbe igjen i mai.

JANUAR

Mye babybilder i Januar og sikkert de påfølgende månedene også. I Januar var vi på juletrefest med svigermor sin jobb, Sofie rullet fra rygg til mage for første gang midt i måneden og på tampen av måneden var det duket for dåp, så det var mye dåps forberedelser her også.

FEBRUAR

Igjen en måneden med mye babybilder fra permisjonen. Februar var en rar måned vær messig, første halvdel av var fylt med snø, mens siste halvdel var skinnende sol og vårfølelse. Vi fikk gått trilleturer i surt snøvær, jeg var å sto litt på ski og vi fikk oss noen fine trilleturer i strålende sol. Meste parten av Februar passet vi også hunden til min onkel da han var på ferie, den første uken var litt problematisk, han var ikke vant med katt og kattene var livredd for hunder, det gikk seg heldigvis til og de ble bestevenner ganske fort. Sofie byttet fra vugge til grindseng og hun fikk sin første tann i Februar, dermed måtte hun få seg tannkost, som hun fikk styre mye på med på dagen og på gulvet som en del av "lekene". Jeg føler nå i ettertid at det var smart, hun elsker å pusse tennene og det har ikke være noe problem å pusse dem en eneste gang. Jeg var veldig på syingen denne måneden og hadde flere "workshops" med min kusines datter hvor jeg lærte henne å sy og vi sydde litt enkle ting, jeg begynte også å perle bunadsbelte til Sofie, til hun blir stor nok til å få sin første skikkelige Hardanger bunad, jeg var også med å arrangerte babyshower for en kollega, hvor vi alle sammen gikk i lag å laget bleiekake, mens jeg utenom laget en tavle hvor vi alle kunne gjette fødselsdato, lengde, vekt og hvilke navn vi trodde barnet kom til å få. Sofie knakk også kode med å begynne å åle seg rundt i løpet av Februar.

MARS

Tidlig i Mars knakk Sofie koden med å komme seg opp i krabbe stilling. Denne måneden ble det tilbrakt mye tid på gulvet med leking, hun ble mer aktiv og ålte seg rundt i stuen da hun hadde fått skikkelig dreisen på dette. Vi hadde flere fine trilleturer denne måneden i nydelig vær, vi hadde oss også en tur på Fløyen hele familien. Jeg passet hunden til min onkel også denne måneden og han ble sakte, men sikkert veldig opptatt av å være nærme Sofie når hun var på gulvet. Jeg var ute på min aller første bytur dette året, da jeg var i bursdagsfest hos en venninne av meg, så da fikk jeg stelt meg og pyntet meg litt etter gammelt. Sofie begynte å spise grøt og drikke vann i Mars, begge deler falt i smak fra første stund og hun koste seg veldig med litt grøt og litt vann. Hun knakk også koden på å drikke selv, så da ble det ikke lenger flaske mating av hun, da skulle hun holde flaskene selv, både de med melk og de med vann. Jeg hadde noen dager hvor jeg ble helt besatt av å perle og perlet så mye at vi ikke lenger visste hvor vi skulle gjøre av alt.

APRIL

Dette var den siste hele måneden min med permisjon, også den travleste. Sofie fikk skikkelig dreisen på å krabbe og suste rundt overalt, hun låg ikke i ro et sekund. Hun ble skikkelig rampete denne måneden og fant på så mye artig og prøvde hele tiden å få oss til å le. Hun begynte å sette seg opp etter ting og med det kom også de første fallene og dunkene. Vi var utrolig flink å være ute i April, vi grillet, gikk tur og koste oss i det super fine været som vi hadde. Jeg var utrolig flink å gå på Stoltzen, og også denne måneden passet jeg hunden til min onkel, Fluffy, det ble naturligvis også mange turer med han. Vi var en tur på Ulrikken, jeg hadde aldri vært der før, så i en alder av 24år var det vell på tide med en første tur, Sofie var med og fikk sin første tur på Ulrikken før hun hadde fylt ett år. Hun fikk smoothie for første gang og det falt skikkelig i smak, hun begynte å bli mer bestemt på å skulle spise selv, så det ble mye gris og vi gikk tilslutt til innkjøp av en slik "jakke"-smekke fra IKEA. Vi steriliserte også kattene våre, og de fikk komme ut for aller første gang, litt skummelt i starten, men det kom seg etter hvert.

- Stine-Mari

Follow me on: Instagram

Liker

Kommentarer

disa
disa,
God fortsättning <3<3<3
Årets fattigaste månad vill jag tipsa om några SPARTIPS:
Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817
Lyko:
https://referme.to/9vACAmo
Best secret:
https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration
Refunder
http://www.refunder.se/b/Spara50
eller
https://members.com/se/tipsa/m1401355?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=m1401355
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229