Babypakker

Før jeg ble gravid har jeg alltid vært glad på gravides vegne for at det finnes butikker som gir ut babypakker. Jeg syns det er så flott at de kan gi gravide en liten oppmerksomhet, med pakker som inneholder ting man faktisk trenger den første tiden gratis, for det kommer nok av ganger man må ut å handle i dyre dommer senere. Det er nemlig ikke gratis å få barn, det vet man jo naturligvis på forhånd, men det er allikavel greit å få en slags startpakke og oppmerksomhet. Dettte syns jeg jo naturligvis endå, nå som jeg er gravid selv også.
Her er pakkene som jeg har hentet og som foreløpig har virket mest interessante for meg.

NAME IT

Name It sin babypakke var utrolig søt, str 56 på klærene, noe som gjør at den vil passe stortsett alle nyfødte inne kort tid! Har forstått at bodyene kan varier i mønster, men at ellers så skal alle pakkene være like.

Pakken kan bestilles av alle vorende foreldre, når som helst i svangerskapet slik jeg har forstått det. Når pakken er bestilt får du en hente melding på mail innen 7 dager, deretter har man 3 uker på seg til å hente ut pakken. For å få pakken utlevert må du vise frem mail med hentemelding og gyldig ID, pakken kan kun hentes ut i fysiske Name It butikker, ikke i forhandler butikker.

Bestilling av Name It babypakke - HER

REMA 1000

Rema sin babypakke er av det praktiske slaget, bleier og våtserivietter er noe alle trenger, samt at man får med litt annet stasj som er greit å ha. Pakken er preget av produkter fra Rema sin egen serie Lev-Vel, som er en serie uten parfyme, parabener, palmeolje og allergifremkallende stoffer. Babypakken fra Rema kan bestilles når det er mindre enn 3 mnd igjen til termin og kan også hentes ut en liten stund etter fødsel, i motsetning til f.eks Name It som er forbehold gravide. Må hentes i en Rema1000 butikk. Her vet jeg at det er noe forskjellig fra pakke til pakke, men nøyaktig hva vet jeg ikke, her er innholdet i min pakke: Bleier fra LevVel i str 2, tørre stellekluter, bomulls-pinner, badesåpe, våtservietter, body og en flaske fra MAM.

Bestilling av Rema1000 babypakke - HER

KIWI

Kiwi i likehet med Rema har en praktisk babypakke med bleier, våtservietter og annet som kommer godt med. Pakken innholdet produkter fra både Kiwi sin serie LilleGo’ og fra Libero. LilleGo’ er en serie med produkter som er praktiske og gode for barnet ditt, de er dermatologisk testet og oppfyller NAAF- og Svanemerket sine strenge krav. Startpakken er gratis for alle Kiwi pluss-kunder, den kan bestilles fra det er mindre en 3 mnd til termin og opptil 1 mnd etter fødsel, kan hentes i din nærmeste Kiwi butikk så tidlig som 3 dager etter bestilling. Jeg tror alle pakkene er tilnærmet like, her er hva jeg fikk: LilleGo bleier str 2, Libero newborn 1&2 bleier, våtservietter fra LilleGo, Libero våtservietter, Libero nursing pads, 2 pakker med ulike type bind fra Libresse og noteringer fra LilleGo serien til Kiwi.

Bestilling av Kiwi babypakke - HER

APOTEK1

Babypakken fra Apotek «1 er på lik linje med Rema og Kiwi en praktisk pakke, innholdet i pakken er utviklet og nøye sammensatt av Apotek1 og eksperter innen spedbarnpleie. Pakken kan bestilles når som helst i svangerskapet(slik keg forsto), men kan ikke hentes før det er mindre enn 3 mnd igjen til termin og frem til 3 mnd etter babyen er født.

Jeg vet ikke om pakkene her er forskjellige, men dette fikk jeg hvertfall i min pakke: Libero touch 1&2 bleier, våtservietter, tørre engangskluter, smokk, avent flaske, foreldre & barn, blenda sensitiv, ammeinnlegg, stelatopia salve og bepanthen salve.

Bestilling av Apotek1 babypakke - HER

#babypakke #babypakker #babybox #gratisbabybox #startpakke #startbox #nameit #rema1000 #kiwi #apotek1 #gratis #gratisbabypakke #gratisstartbox #

- Stine-Mari

Follow me on: Instagram

Liker

Kommentarer