dag 9 - smykkene mine

Challenges

Jeg har så utrolig lite smykker, at det er ikke verdt et bilde en gang. Jeg får skaffe meg flere og legge ut en annen gang.

- Stine-Mari

Follow me on: Instagram

Liker

Kommentarer

Uken som gikk - uke 47

Uken som gikk

Hei dere, det er mandag, ny uke og nye muligheter. Jeg skulle jo vært tilbake på jobb etter to ukers sykemelding, og jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gledet meg. Nedturen var derfor stor når jeg i natt var oppe flere ganger å spydde, håper virkelig det er noe jeg har spist, at det ikke er noe omgangssyke på gang. Denne uken har jeg gjort litt endringer på spalten som jeg tror blir bra og som gjør at jeg er mer fornøyd med hvordan den er og ser ut. Jeg har tatt vekk noe og lagt på noe, blant annet har jeg lag inn helt på slutten hva som er målet for den kommende uken, og vil da igjen neste uke ha med "ukens mål" og hvordan det gikk. Håper det faller i smak hos dere også!

AKKURAT NÅ:

Sofie og Bengt har seg en kvil, jeg blogger og har sendt over en video til politiet

UKENS OPPTUR:

Ja her blir det vanskelig å bare velge en ting, for både julebordet og kampen i går står høyt på listen, men kampen i går var faktisk helt sinnssyk bra. Vi vant vår andre kamp denne sesongen og var helt i ekstase, det var jevnt de første minuttene, mens vi utover i kampen egentlig hadde god kontroll og reiste litt i fra. Til pause var stillingen 14-8 til vår fordel og når kampen var over var stillingen 31-19! Fy flate det var artig, ikke bare det at vi vant, men at tingene vi har øvd på på treningen har funket, og at alle virkelig var på hugget i dag. Det var skikkelig gøy å se at vi alle klarte å beholde roen og ha det kjekt der ut på.

UKENS TANKE:

Denne uken har jeg tenkt så sinnsykt mye, "tanta" har vært forsinket, men kom i går 12 dager for seint! Jeg vet at opptil 7 dager forsinkelse er innenfor normalen, men 12(!) dager. Og bare for å ha sagt det, ja, jeg har tok opp til FLERE graviditetstester som alle var negative. Jeg hadde alle symptomer på at hu skal komme, fra den dagen jeg forventet. Så tankene og spørsmålene har vært mange: er jeg gravid? viser testene feil? er jeg/vi klar for flere barn nå? er jeg syk? er det stresset?

UKENS NEDTUR:

At tanta kom under oppvarmingen til kampen i går.. Takk gud for at jeg hadde på meg joggebukse og ikke shorts, for da tror jeg nemlig det hadde gått gale. Jeg hadde jo uansett hatt ekstra shorts visst det hadde blitt krise, og heldigvis har jeg alltid tamponger i baggen visst noen eller jeg selv skulle trenge det.

UKENS FAVORITTPLAGG:

Nye pysjen min, uten TVIL!

UKENS TIPS:

Last ned Pinterest, der er det så utrolig mye kult! Jeg bruker Pinterest daglig for å hente inspirasjon til, ja egentlig det meste. Nå den siste uken har det for det meste gått i jul, julepynt, dekorasjoner, DIY og mye mer! Du kan lage forskjellige lister og legge inn ideene du vil lagre i rett liste så har du litt system og orden i det.

UKENS IRRITASJONSMOMENT:

Jeg irriterer meg grønn over folk som vil kjøpe noe av deg, tar kontakt og alt er avtalt og avklart, så bare stopper de å svare. De leser meldingene, men de gidder ikke ta seg bryet med å svare. Hva er greien med det? Er det så vanskelig å si at man har ombestemt seg visst det er det? Det er jo ikke farlig, og sånt kan skje. I mine tilfeller så vet jeg at det ikke er fordi de ikke har tid å svare, for de kommenterer og skriver statuser på Facebook i et bankende kjør.

UKENS MATRETT:

Ja, hva er det då. Vi hadde ikke noen voldsomme middager denne uken, så her får det bli fredags-tacoen.

UKENS CRAVING:

Har dere vært på Funky Frozen Yoghurt før? I sommer så fikk de inn en ny smak, Pink Lemonade, og den er ALTFOR god, jeg tuller ikke, jeg klarer ikke gå innom kjøpesenteret hvor den er uten å gå inn å kjøpe en liten dasj.

UKENS FAVORITT-BILDE:

Sjekk hu da! Elsker å cruise rundt i handlevognen, haha.

DEN KOMMENDE UKENS MÅL:

Det må jo bli å komme meg skikkelig inn i treningsrutinene igjen, jeg har vært slapp i det siste og sluntret mye unna på egen treningene mine, det må jeg få endret denne uken. Ellers så håper jeg at vi ikke får grisebank i kampen på onsdag, vi skal spille mot serie toppen. Vi har jo tapt noen kamper tidligere med typ 15 mål, mot lag som ikke er på samme nivå som disse, jeg drister meg til å si at jeg håper vi ikke taper med mer en 20(!!) mål. Det er jo sinnsykt.

Hvordan har din uke vært?

- Stine-Mari

Follow me on: Instagram

Liker

Kommentarer