Pakke i posten

Hverdag

På mandag klarte jeg E N D E L I G å surre meg til å bestille påfyll av Keto Coffe, og jeg gleder meg som en liten unge til å ta min første kopp på nesten to mnd i morgen tidlig! Den har vært dypt savnet denne tiden, men det har og vært litt nødvendig å ikke ta den da jeg har testet ut noen andre produkter, og liker å teste det hver for seg. Nå gleder jeg meg så sinnsykt mye til å kjenne energien jeg fikk sist, igjen, ser for meg at arbeidsdagen i morgen kommer til å gå som en lek!

I tillegg til å være kaffe som gir energi og skjerper deg litt, så er den jo super mettende og holder meg mett i 3-4 timer, så nå trenger jeg ikke lenger å kjøpe pære og muffins til frokost på jobben, ikke iskaffe heller, nå kan jeg lage iskaffe med Keto Coffee i stede. Jeg er ikke et frokost menneske, jeg har heller aldri vært det. Å skulle spise før halv 9 om morgenen gjør meg kvalm, jeg blir skikkelig uvel og har dermed skippet det i alle år. Hva som gjør det vet jeg ikke, kanskje kroppen min bare ikke er klar for mat så tidlig om morgenen? Det hender at jeg koker meg et par egg til frokost, men jeg er ikke spesielt flink til å stå tidlig opp, så jeg har sjeldent tid til det de dagene jeg skal på jobb. I helgene spiser jeg ikke frokost før i 10 - halve 11 tiden, jeg er ikke sulten før det, men når jeg er på jobb spiser jeg pære og muffins i halv 10 tiden, men da er jeg jo mye mer aktiv i timene før også, som gjerne resulterer i at kroppen trenger påfyll da.

- Stine-Mari

Follow me on: Instagram

Liker

Kommentarer

Å kunne jobbe fra hvor som helst

Etter jeg startet med It Works har jeg virkelig får opp øynene for å jobbe fra telefonen, bare tenk så enkelt det er da, å bare kunne dra opp mobilen hvor enn det måtte være for å jobbe. Noe av jobben er jo faktisk bare å snakke med kunder, som ofte er venner og bekjente, så man sitter jo egentlig bare å chatter, samtidig som man jobber, man tenker faktisk ikke over at man jobber en gang. Hele jobben er jo gjort på sosiale medier, og det er jo så deilig å få betalt for å sitte på Facebook eller Instagram.

Men jobben er vanskelig det har jeg fått erfare, og jeg skjønner så absolutt hvorfor. Hadde noen kommet til meg for 6mnd å spurt om jeg ville prøve produkter eller prøve meg som distributør hadde jeg satt meg rett på bakbeina og avvist dem på flekken. Jeg er en skeptiker, som de fleste andre jeg har vært i kontakt med, og som alle kundene mine har vært. At jeg heiv meg på var en ren tilfeldighet, det var rett etter jeg hadde startet på håndballen, hvor en av de andre lag venninnene dreiv med dette. Jeg er som sagt en skeptiker, men har mer tiltro til det når det er folk jeg kjenner, jeg føler liksom mer at da kan jeg stole på det? Er jeg teit som tenker sånn? Sikkert ikke, for det er vell grunnen til at mange avviser når vilt fremmende tar kontakt.

Anyhow, etter å ha prøvd produktene selv ble jeg frelst, energien jeg fikk, hvordan jeg følte på hele kroppen at ting skjedde og jeg såg resultater fort. Jeg var heldig der, for det er jo veldig individuelt hvor fort man får resultater og jeg er virkelig glad for at jeg fikk mine fort ellers hadde jeg nok ventet enda litt lenger før jeg hadde prøvd med som distributør, men jeg hadde prøvd meg til slutt. Når jeg såg resultatene mine, samt private bilder av andre jeg kjenner som har testet, fikk jeg en sånn følelse og lyst til å vise andre hvor fantastisk dette var, å kunne hjelpe andre med å få bedre helse og livskvalitet, å hjelpe slitne mødre med mer energi, folk som ønsker seg ned i vekt, nettopp det og til og med få hjelpe dem som sliter med vektoppgang med å få vekten opp. Jeg ville vise hele verden disse fantastiske resultatene og produktene. Jeg tok kontakt med venninnen min som jeg kjøpte produktene via, og spurte hva og hvordan, vi snakket litt om det, jeg bestemte meg for å joine og hun kunne fortelle meg at like før jeg hadde meldt meg hadde hun fått en rabattkode hvor man fikk 50% på startpakken! Jeg følte nesten at det var tegn på at jeg skulle prøve meg den gangen.

Nå som jeg har vært DT en stund har jeg også sett fordelen det å jobbe med dette gjør. Hvordan de fleste får en mye friere hverdag, for de MÅ ikke jobbe den kvelden, eller de MÅ ikke jobbe 7-15 hver dag, hvordan mødre og fedre får mer tid til å være med familien sin, hvordan folk får en lettere hverdag med det økonomiske, jeg har til og med sett en jente, på min alder, som har kjøpt hus, hun er gjeldsfri og hun har ikke trengt å sende barnet sitt i barnehagen ved 10mnds alder slik som jeg måtte nå etter den nye permisjonsordningen kom, hun kunne være hjemme med datteren til hun var 1,5år og hun følte at nå var datteren klar. Det er jo så fantastisk! Jeg lærte også først etter jeg ble DT at produktene kan hjelpe folk opp i vekt, at det ikke bare var slanking det handlet om, men så mye mer, som vektnedgang, vektoppgang, mer energi, hudpleie rutiner osv. Det er så mange flotte produkter, til så mange forskjellige mål, tenk at det er en helt egen hudpleie serie liksom!

Jeg er strålende fornøyd med valget jeg tok, jeg har tjent ekstra penger, jeg har fått hjulpet venner og bekjente og ikke minst jeg har hjulpet meg selv! Jeg er så glad for at jeg tok sjansen og hoppet i det, i stede for å vente til neste mnd, eller nyttår for å ha det som nyttårsforsett, jeg holder de jo aldri like vell. Jeg lesten en sykt bra quote på akkurat det, og den passet meg så midt i blinken!

Nå over til den gøye delen, for jeg har nemlig fått en sjans til å gi 5 stk muligheten til å joine meg og mitt team, med akkurat sammen rabatten jeg fikk da jeg ble med! 50% avslag på startpakken og ingen kjøpekrav etter det, ingen bindingstid, muligheten for å vinne gavekort etter bare 30 dager, ukentlige bonuser, gode rabatter på produktene, lønnsgaranti, provisjoner og mye mer, du får også selvfølgelig full opplæring!
Ta gjerne kontakt for mer info og en HELT uforpliktende samtale, hvor jeg mer en gjerne svarer på spørsmål både ang jobben og produktene.

- Stine-Mari

Follow me on: Instagram

Liker

Kommentarer

Opprydning i apper

Blogg

Jeg har en lei tendens til å laste ned apper i hytt å pine, bruke de en gang og aldri gjøre noe med de igjen. Det samler seg jo opp en god del, som jeg heller aldri får lagt inn i gruppene sine, så da ender jeg alltid opp med en super opprydning en gang i blandt. Så i går kveld rett før legge tid tok jeg å motet meg opp til å gjøre det, jeg slettet sikkert 50+ apper og fikk laget et system på det. Sjekk det her då:

Før:

Etter:

Så mye bedre! Jeg hater rot og uåpnede notifications, men det blir liksom til at jeg aldri gidder å åpne dem når det er så mye rot. Noen syns sikkert fortsatt det er rotete, men dette er et system som funker for meg, og som jeg lett kan bruke 5 ish minutter på å ordne til.

- Stine-Mari

- Stine-Mari

Follow me on: Instagram

Liker

Kommentarer