Hei dere.

Nå sitter jeg på rommet mitt, og vurderer litt hva jeg skal skrive om.. når man driver sin egen blogg og kan skrive akkurat hva man selv vil og alt om sine egne meninger er det vanskelig å bare skulle skrive om en ting. Men det fikk meg til å tenkte litt over meg selv, er det noe om jeg kan fortelle dere eller noe om verden jeg mener viktig. Men det er også så utrolig mye, men at innlegget jeg skriver skal bli bra er viktig. Og det handler om å prestere, noe jeg personlig sliter med.

Det å alltid kunne prestere bra og alltid føle at man må levere noe bra. Og selv føle at det man leverer holder og er bra, for det gjør det. Det er ikke alltid man må gjøre ting 100% bra og flott. Det gjelder også selvbilde hvordan man ser på seg selv og hva man selv føler. For i det samfunnet vi lever i dag virker det som i hvert fall for jenter at våres største frykt er å ikke være penest. Og det skal absolutt ikke være sånn, det skal være lov en dag og bare føle seg dritt uten at det skal påvirke noe som helst.

Og jeg kan ærlig innrømme at jeg selv også føler ofte at man må se bra ut, prestere bra, gjøre andre glade og bare være den perfekte 16-åringen. Jeg sminker meg alltid før jeg tar bilder, jeg retter alltid håret mitt før jeg går ut, jeg setter som regel på vipper fordi jeg ikke er fornøyd med mine egne vipper. Jeg har null problem med å fortelle det, men det gir meg ingen god følelse når jeg sier det. Nettopp fordi det ikke skal være sånn, jeg skal kunne ta bilder uten å måtte sminke meg, jeg skulle gå til butikken uten å rette håret og jeg skulle klart meg en god stund uten å sette på vipper fordi mine egne vipper er absolutt bra nok.

Og spesielt jenter på min alder, sikkert yngre eller elder også får som regel høre at ``du kan gå uten sminke, du er penere naturlig`` av besteforeldre eller foreldre. Men igjen det samfunnet vi lever i forteller oss noe annet skal dere se. Det forteller at hvis man skal få likes eller kommentarer på ett bilde må man se litt bra ut, kanskje ha litt ekstra kule klær på. Eller om man skal bli med i den ``populære`` gjengen må man jo også helt klart se bra ut, være snill må man, sikkert ha litt penger også, kanskje til og med ha godt rykte, ellers er man ikke velkommen. Så det at alt det som er naturlig er penest og best stemmer ikke lenger, DESSVERRE. Men jeg håper for min del og for andres del at dette går over.

Så håper jeg dere alle har en fin sommer videre, og tar vare på dere selv.


Instagram: stine,hageen

xx Stine

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hei dere!

Nå er det tid for et nytt innlegg igjen, og jeg er endelig hjemme i Rakkestad. Det er så fint vær, jeg sitter ute med familien og spiser jordbær for vi har ikke hatt mange av disse kveldene før. Denne sommeren har vært så dårlig, lite sol.

Men hallo, jeg var jo i Stockholm og gikk rundt i butikkene for å finne noe jeg likte, det gjorde jeg og gikk for å prøve.. gjett hvem som mistet solbrillene sine på veien? joda, det var meg.. mine helt nye solbriller jeg likte så godt! jeg klarer alltid slike ting, blir så irritert. Men mamma er så snill, så jeg fikk noen nesten like av ho i går.

Ellers skjer det ikke så mye, nyter ferien og leser masse til jeg kan ta teorien igjen. Men jeg fikset neglene mine i dag da, må jo ta noen pauser fra lesingen.


Jeg brukte egentlig bare to stykker fra h&m, som funker fint. Også kjøpte jeg dette glitteret fra NYX når jeg var i Stockholm som egentlig er til kroppen/ansiktet men funker for neglene også hehe.

Håper dere alle har en fin ferie videre.


Instagram: stine.hageen

xx Stine

Likes

Comments

Hei dere.

Nå er det vel nesten godt over en uke siden sist jeg publiserte noe, men som dere vet har jeg vært i Stockholm og har ikke hatt godt nok nett til å kunne poste noe der. Men turen har vært helt fantastisk, Stockholm er så fint anbefales så mye. Jeg var der fra fredag til mandag, men skulle ønske jeg kunne vært der en god stund til.

På fredag, dagen jeg kom slappet jeg litt først av også spiste jeg lunsj og shoppet litt. Kan vel si jeg brukte alt for mye penger på denne turen. På lørdag var jeg i bryllup til en venninne som giftet seg, det var så fint. Så hele dagen gikk til det, og på søndag shoppet jeg ferdig også pakket. På mandag så dro jeg fra hotellet klokka ti, og da begynte hjemreisen.

Jeg håper det ikke blir lenge til neste gang jeg drar tilbake. Hadde utrolig fint hotell, frokosten var så god og rommet var stort nok for meg. Hotellet jeg lå på heter Scandic Hotell, og det anbefales.

På veien hjem fikk jeg med meg en Cucci parfyme fra Stockholm, slenger med bildet under:) Så nå skal dagene nytes før jeg starter på skolen igjen.

Håper dere har en fin ferie!


xx Stine

Likes

Comments

Hei dere!

Nå sitter jeg i Fredrikstad midt i sola, tror det er rundt 22 grader.. er kjempe varmt her. Vi skulle egentlig en tur på stranda utover dagen, men planene måtte forandres. Jeg må nemlig øve på teoriprøve til moped.

Klokka 08.00 i dag dro jeg og mormor til Sarpsborg for å kunne ta prøva, tok bilde og betalte. Meeen, jeg besto ikke. Og jeg synes ikke det er noe farlig å si, det er helt greit at man ikke består og ikke får til alt ved førte forsøk selv om det er utrolig kjipt for min egen del er det jo ikke noe flaut eller noe jeg skammer meg over. Så om to uker kan jeg ta prøva på nytt, og da klarer jeg det nok.

Ellers skjer det ikke så mye, det er tre dager til vi skal ta flyet til Stockholm og skal være der i noen dager. Også når vi kommer hjem fra tur skal jeg hjem til mamma igjen. Har egentlig ingen andre planer i ferien, tiden har jo gått så fort snart er det bare fire uker til skolen starter igjen.Ha en fin sommer videre:)

xx Stine

Likes

Comments

Hei dere!

Som noen av dere kanskje har sett på snapchat eller instagram er jeg i Fredrikstad om dagen. Jeg kom på onsdag og skal være her i 2 uker, både før og etter Stockholm. Jeg har alltid likt Fredrikstad så utrolig godt, det er så fint her og mange forskjellige butikker om man trenger noe. Jeg ville også gå på skole her, men det ble det ikke noe av.

Men i går så var jeg og mormor ute i byen, vi spiste god mat på brygga og tittet litt i butikker. Ooog vet dere hva, Monki har kommet til Fredrikstad, jeg ble så glad. Jeg finner alltid noe digg på Monki jeg liker, oser av lykke!!

Eller så skal vi nok en liten tur ut med båten i kveld, ut til Skjærhalden. Skjærhalden ligger rundt 40 minutter unna Fredrikstad med buss om jeg ikke har helt feil, huuusker ikke helt fra sist vi tok bussen. Men rundt 40 minutter, og det er en hel grei tid også håper jeg være holder seg :)
Jeg kjøpte forresten solbriller når jeg var innom Monki, har lenge tittet etter disse og endelig fant jeg.


xx Stine 


Likes

Comments

Hello!

I går fikset jeg neglene mine her hjemme, med et sett fra Gratia - organic beauty by nature. Kjempe fint sett hvor både neglfiler, krem og olje følger med. Jeg fikk dette med hjem av mamma etter ho hadde vært i Berlin, jeg fikk også med en rosa neglelakk jeg har likt og brukt utrolig mye. Men nå har jeg snart ikke mer igjen, og jeg aner ikke hvor jeg kan få tak i dette settet og neglelakken igjen. Har tittet urolig lenge på nettet, men finner det ikke. Kanskje det bare er en merkevare som befinner seg i Berlin, aner ikke.


Jeg har også lagt ut på instagram av det øverste bildet, og fikk bra respons på at noen likte fargen. Så jeg får bare lete litt til, kanskje jeg finner den. Uansett. nå er det rundt to uker til jeg drar til Stockholm gleder meg kjempe mye. Stay tuned

xx Stine

Likes

Comments

Hei dere!

Nå sitter jeg å titter tilbake på turene jeg har hatt til Syden, jeg kjenner jeg vil veldig tilbake. Ikke bare er det veldig varmt, men alt blir også en del billigere. Tenk å bare kunne bo nærme stranda, gå ut på kvelden og ta seg en drink eller kjøpe en god middag. Så klart om man er oppvokst der eller har bodd der hele livet, å jobber så blir jo inntekten passe til prisene der nede, men uansett.. Når jeg blir elder har jeg lyst til å bo en periode i utlandet, men tror ikke vi kommer til å flytte dit med det første.

Slenger med litt bilder fra turene jeg har vært på, i miss it!


xx Stine

Likes

Comments

Nå som sommeren er her, skal dagene nytes fult ut. Om noen få dager skal jeg til Stockholm for å prøve ut masse nye klær og sminke på et nytt kjøpesenter (forbindelse med instagram) jeg gleder meg masse, og vil dele alt jeg opplever på den turen. Frem til det skal jeg sole meg masse, og tilbringe tid med venner og familie.

xx Stine

Likes

Comments