Baby E, Graviditeten

Good kveld! I dag er det 20 dager igjen til termin, og tiden går sååå sakte. Føler meg som en flodhest som snart skal sprekke. I morgen skal jeg og samboer på fødselsforberedende kurs. Siden dette er vårt første barn, skal vi få litt informasjon om hva som vil skje før, under og etter fødsel. Det blir spennende :)

Forrige uke overrasket jentegjengen meg med babyshower. Det var veldig hyggelig, og overraskende! Var en tur på butikken med gudmor til lillebanet, også kom vi hjem der stuen var fylt opp med masse gode venninner, med kaker og godis. Lille E fikk også masse fint i gaver.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Baby E, Barnerommet, Graviditeten

Hei! Nå er det en stund siden jeg har oppdatert, formen har ikke vært allverdens. Er mye sliten, og sover derfor en del på dagtid. Håper på litt mer energi nå mot slutten.

Føler endelig vi er i mål med sengeplassen til prinsessa. Vi har fått opp både uro og ny hylle over sengen med litt pynt. Ble veldig fornøyd selv, så får vi se om lillesnuppa liker uroen like mye som vi gjør :)

Har også bestilt Bunny Overall, har sett på denne lenge og synes den er såå fin 🐰 Gleder meg til prinsessa skal bruke den. Nå er det bare 22 dager igjen til termindato, men håper hun kommer litt før 🤗

Likes

Comments

Graviditeten

Termin:

23. februar

Langt på vei:

36+3

Kjønn:

Jente

Navn:
Det har vi hatt klart lenge. Velger å dele det når prinsessa er her.
Aktivitet innenfra:

Kjenner mye aktivitet hele tiden, spesielt om natten! Til tider gjør dette ganske vondt.

Babyens leie:

Hun ligger langt ned i bekkenet, med hodet festet i følge legen.

Innkjøp til babyen:

Vi har handlet stortsett alt, så det er klart. Ser vi at noe mangler, får vi ta det etter fødselen.

Utstyr som mangler:

Babycall.

Barnerom:

Det som skal være barnerom før vi flytter, er nesten ferdig. Mangler litt knagger og pynt bare. Sprinkelsenga blir stående på vårt soverom i starten.


Vektøkning:

Totalt 5kg.

Strekkmerker:

Ingen foreløpig.

Kynnere:

Har en del mensmurringer og kynnere ved anstrengelser. Har også en del vondt i korsryggen.

Cravings:

Ingen spesielle cravings, for øyeblikket.

Plager:

Var mye plaget med halsbrann, men dette har avtatt. Er veldig svimmel, og kan ha en tendens til å besvime hvis jeg ikke rekker å sette meg ned i tide. Heldigvis ikke like ille nå som det har vært.

Fødselen:

Får litt småpanikk, og gruer meg veldig. Vet ikke helt hva jeg skal forvente, og det går ikke å planlegge for mye heller.

Tungt:

Ja, føler meg som en flodhest, og er ikke veldig komfortabel i egen kropp.

Søvn:

Sover mye på dagtid, og minimalt på natten. Våkner ofte.

Humør:

Føler humøret er stort sett bra, litt sliten.

Sykehusbagen:

Nesten ferdig, noen småting som mangler.

Neste kontroll:

9.februar

Likes

Comments

Hverdag

Hei!

Jeg har bestemt meg for å lage blogg! Jeg har mye erfaring tidligere fra å lese blogg, men har aldri kommet til det punktet hvor jeg har startet min egen. Nå er jeg hjemme i permisjon i påvente av mitt første barn, og det blir derfor mye dødtid. Jeg vil blogge om min hverdag, under graviditeten, og senere. Jeg har også en stor interesse for interiør og design, så det er også noe som vil bli fokusert på.

Håper dere vil følge meg videre 💕

Likes

Comments