Header

Heihei! Ville bare poppe innom her raskt før jeg drar inn til London. Har 2 venninner som er her i dag, så da drar jeg for å henge med de!

Tenkte å fortelle litt om det spennende møtet jeg var på på mandag! Jeg var faktisk på showrommet til DAY Birger et Mikkelsen og på mandag har jeg min første dag som intern der!! Jeg både gleder og gruer meg, men herregud så gøy det blir! Etter snart 3 år her i England, så er jeg ganske klar for å flytte hjem igjen og ikke minst inn til Oslo til sommeren. Jeg elsker London, men har blitt veldig hjemmekjær de siste årene, så det skal bli fint å komme hjem.

Så da bestemte jeg meg for å finne et skandinavisk merke som har kontor her i London, og prøve å få internship det siste året sånn at jeg får meg litt ekstra relevant erfaring før jeg begynner å søke jobber til høsten. Da jeg leste om Amalie O. B. Mikkelsen, som er PR og markedsansvarlig i DAY Birger et Mikkelsen, i COSTUME i sommer, så viste jeg at jeg måtte kontakte henne!

Hey! I just wanted to pop in here quickly to update before I go into London. I´ve got a couple of friends in town today, so I´m going in to see them.

I wanted to tell you about the exciting meeting I was in on Monday. I was at DAY Birger et Mikkelsen, a Scandinavian fashion brand, and on Monday I have my first day as an intern there! I´m both excited and terrified, but I think it will be such an experience and so much fun!

I love London, but after almost 3 years I´m looking forward to moving back home to Oslo for a while and decided to find a Scandinavian brand in London to get connections and experience that is very relevant back home as well. I read about the head of PR and Marketing in a magazine over the summer, and so I knew I had to contact her!


. . . . . . . .

Jumper: Acne Studios
Headband: Zara

Som intern så skal jeg altså hjelpe til med hva enn som trengs å gjøres på showrommet 2 dager i uka! Jeg er jo mest interessert i pr og markedsføring, så det skal jeg også få lov til å hjelpe med, og jeg gleder meg til å lære masse og ikke minst så tror jeg det blir kjempegøy!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Som jeg skrev i går så var jeg på Burberry Exhibition på mandag, og jeg ville virkelig vise dere bildene jeg tok derifra. Utstillingen var i Old Sessions House i Farringdon, og he-re-gud! Jeg personlig har en forkjærlighet for gamle og estetisk pene hus, så dette var midt i blinken for meg og mitt kamera!

Basically utstillingen bestod av AW17 kolleksjonen til Burberry, og all inspirasjon til den. Du kunne gå rundt i hele huset og se på bruk av mønster, layering og accessorizing - det var sykt fint.


Like I wrote yesterday, I went to the Burberry Exhibition on Monday and I really want to show you the pictures I took while I was there. The exhibition was at Old Sessions House, and I found it so beautiful! I love old and aesthetically pretty house, so this place was perfect for me.

The exhibition was the AW 17 collection and all the inspiration for it. It was beautiful!

... a cute cafée downstairs

. . . . . . . .

Utstillingen varer til 1. oktober, så hvis du skal til London innen da, så anbefaler jeg virkelig å dra og se!

Likes

Comments

Phew, gårsdagen gikk i ett sett! Jeg dro tidlig inn til London for et spennende møte som gikk veldig bra - kan fortelle litt mer senere! Deretter gikk ferden til Burberry Exhibition, (som forresten var dødsbra, har masse bilder å vise dere) og videre til Camden Market, hvor vi egentlig skulle på et flower market, men det rakk vi søren ikke fordi vi somla bort tiden på å gå rundt på markedet og spise crepes, hehe .. Vi har kjøpt inn så mye pynt til leiligheten nå, og det vi mangler er litt planter + bilder, og da blir det koselig her! Jaja, vi får finne planter et annet sted. Her er hvertfall gårsdagens outfit - sigarettbukser og over-the-top shoes. Du kan tro jeg fikk mye blikk da jeg vandret rundt med disse, men jeg syns de er dødskule! Og utrolig nok så er de fra Primark, haha!

Phew, yesterday went so fast! I went into London really early for an important meeting - I will tell you about this a little later! After this we went to the Burberry Exhibition (who btw was amazing, I have so many pictures to share with you), and then we went to Camden Market. We were supposed to get flowers and plants, but we spent so much time at the market and eating crepes (hehe) so we didn´t make it. This is yesterdays outfit, cigarette pants and over-the-top shoes! So many people stared at me when I walked around London in these, but I love them! And funnily enough, they are from Primark!

Pants/Sweater: Bikbok
Jacket/Shoes: Primark
Belt: H&M

Likes

Comments

I går begynte jeg på skolen igjen, og det var så sykt koselig å se alle igjen! Vi hadde briefing i et fag som heter Dissertation, som basically er den akademiske bacheloroppgaven vi skal skrive - og herregud, jeg hadde glemt hvor vanskelig det er! Er jo tross alt 6 mnd siden jeg leverte inn sist oppgave i dette faget, så gårsdagen var en tung dag. Etter ei litta svipptur hjemom for å spise litt gikk jeg ut igjen for å kjøpe nye blomster til helga og bruke internettet på skolen litt før kvelden. Vi får faktisk ikke internett i leiligheten før 4.oktober, så fram til det blir det mye 4g og biblioteksbruk!

I started uni again yesterday and it was so nice to see everyone again! We had a briefing in our dissertation - and omg, I forgot how hard it is! It´s 6 months since I handed in my last academic brief, so it was a long day. After uni I went home to eat, and then I went out again to get some fresh flowers for the weekend, and to use the internet at uni. We don´t get internet until the 4th, so until then it will be a lot of 4g and using the library!

Jeg syns det er så koselig å kjøpe litt blomster innimellom, og akkurat nå har jeg faktisk 3 bare inne på rommet mitt! Her i England er det så sykt mye billigere for blomster enn det det er hjemme, så her kan jeg jo faktisk unne meg ny blomster ganske ofte uten å gå konkurs.

Disse hortensiaene fikk plass i vinduskarmen for nå, kan hende jeg flytter litt på de etterhvert, men vi får se! Ønsker alle en kjempefin helg!

I love buying fresh flowers for myself once in a while and right now I´ve got 3 just in my room. It´s so much cheaper to buy flowers in the UK than it is back home, so here I actually can afford to buy some regularly.

These hydrangeas were places by the window for now.
Wish everyone a wonderful weekend!

Likes

Comments

På mandag etter at jeg hadde fått nøklene til leiligheten, gikk jeg litt rundt på senteret for å se om det var noe nytt og om det var noe fint i butikkene, og da fant jeg denne lille godtbiten! Har lett etter en fin jeans lenge nå, og denne var helt perfekt. Den var litt stram over rumpa og hoftene da jeg kjøpte den, men etter en hel dag i London i går så har den viet seg ut - og sitter ganske så perfekt nå!

After getting the keys to our flat on Monday I walked around town to see if there was anything new, and I found this gem! I´ve been looking for the perfect jeans for a long time now, and I finally found them! They were a bit tight when I bought them but after a full day in London, they´ve stretched out perfectly!


Jeans: HM
Top: Nelly
Shoes: Bianco

Jeg elsker at den er high waist, slitt - og jeg digger de frynsete anklene! Også fant jeg den på H&M, til £34.99, og med studentrabatt fikk jeg 20% - virkelig et kupp!

I love the high waist, the ripped parts and the ankles are just amazeee! I found it at H&M for £34,99 and I got 20% student discount!! Deffinately worth checking out!

Likes

Comments

Velkommen til mitt lille fristed! Dette har jeg tenkt på og snakka om i sikkert 2 år nå, så nå er det på tide at jeg bare hopper uti det. Dette blir da mitt lille fristed hvor jeg kommer til å dele tanker, bilder og alt som følger med.

Nå sitter jeg da i den nye leiligheten i lille Epsom, klar for å begynne på siste året på bacheloren min! Jeg er spent på å se hvor tøft skoleåret blir, men jeg gleder meg også til å begynne på igjen - det har vært en lang sommerferie. Da vi landa på søndag kveld hadde jeg ikke vært her siden 1. april og det var rart, men også godt å være tilbake!

Uansett så gleder jeg meg til å fortsette med dette her, jeg både tror og håper det blir veldig veldig gøy!
Også håper jeg så klart at noen vil følge meg videre i det jeg driver med ♡

Welcome to my little personal blog! I´ve been thinking and talking about this for probably 2 years now, and I think it´s time to just do it! I´ll be sharing images, thoughts and just normal everyday things.

I´m sitting in my little flat in Epsom ready to start my last year of uni, and I´m excited to see how hard it will be, but also excited to start - it´s been a long summer!

Anyway, I´m excited to keep doing this and I think it´s gonna be a lot of fun!
And of course, I hope that you will follow me ♡


Likes

Comments

Instagram@stinefkarlsen