Header

I usually always get my backgrounds on my MacBook from Eirin Kristiansen, but this time I wanted to make my own and share it with you! It is a simple, but clean background and it always does a lot to my mood having nice backgrounds on my devices!


CLICK HERE TO DOWNLOAD!


cup New Look

I hope you all have a fabulous Thursday!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Jeg har jo faktisk ikke skrevet noe om Dubai-turen, annet enn at vi ikke kom med flyet, haha, men siste dagen i Dubai dro vi på desert safari, og vi løp rundt på Dubai Mall dagen før for å finne bukser som passa til dette. Vi ble henta på hotellet klokka 3 og så henta en annen familie, før vi kjørte i nesten 1 time før vi kom til sanddynene. Jeg aner ikke hvor lenge vi kjørte fritt i sanddynene for jeg var 50% gira og 50% sikker på at det var sånn jeg skulle dø, men dødsgøy var det uansett! Vi stoppa selvfølgelig for å ta bilder også kjørte vi til campen vi skulle til!

On our last day in Dubai, we went on a desert safari and the day before we ran all around the Dubai Mall to find clothes for it! We got picked up at the hotel at 3 and picked up another family before we drove for about an hour to get to the sand dunes. I have no idea how long we spent driving in the sand dunes cause I was 50% excited and 50% sure I was gonna die, but overall it was insanely fun! We also stopped for pictures of course, and then we drove to the camp.

På campen var det underholding bestående av denne mannen med en lysende kjole, haha, en mann med flammer og belly dancing! I tillegg ble det servert mat som var veldig godt. De hadde også hennatattovering og kamelriding der, men vi gjorde ingen av de. Vi syns så synd på de stakkars kamelene at vi ville ikke.. Ellers enn det så var det veldig gøy! Vi kjørte jo litt i sanddynene på vei ut av ørkenen også, og da satt vi helt bak i bilen og da rista det godt!

At the camp there were entertaining such as this man with a fancy dress with lights, a man with fire and a belly dancer! We also got served a lot of food, and you could get a henna tattoo and ride a camel. We didn't do any of the last two, and we felt so bad for the poor camels, so we didn't want to ride them.. Other than that the camp was very fun! We drove in the sand dunes to get out of the desert as well, and this time we were in the back of the car and it was so bumpy!

pants Topshop
body Pretty Little Thing
shoes River Island
sunglasses Le Specs

Disse buksene fant jeg på Topshop til 150kr, og var helt perfekte til ørkensafari! De var lette og ledige, og jeg syns de er dødskule! De kommer alltid til å være mine safaribukser <3

I found these pants at Topshop for like £15 ? and I loved having these on! They were so comfy to wear, and I just love them! They'll forever be my safari pants <3

Likes

Comments

These last weeks I've been focused on school work, my work or been on vacation. I'm back in Epsom now, and every day is spent doing uni work, hoping to get as much done as possible before deadline and Christmas break! We took some pictures yesterday, and I really love these pieces, both together and separate! I would definitely wear this out, maybe with knee-high boots when it gets a bit colder (or when I come back home to Norway)!

top Gina Tricot
bra H&M
skirt Replay
shoes Steve Madden


It has been really cold these last few days, but yesterday it was a bit warmer, so shooting these weren't as bas as I thought it would be. Today has also been quite warm, but I'm excited about the cold weather to be honest, I just wish I had a limitless amount of money in the bank, so I could buy all the nice AW things I want..haha


What do you think about the outfit?

Likes

Comments

Guri malla for en dag vi hadde i går. Da vi kom på Gardemoen fikk vi beskjed om at vi kunne bare slappe av og vi skulle helt fint komme oss helt til Dubai uten problemer. Vi reiser jo alle på ansatt-billetter og da er det selvfølgelig en sjanse for at vi ikke kommer med hvis det er fullt. Da vi kommer til Istanbul får vi beskjed om at flyet til Dubai er overbooket, men vi bestemmer oss for å vente og håper på at det er noen som ikke dukker opp. For det første så får vi ikke noe informasjon av de i gaten annet enn å vente. Da de har boardet ferdig, pakker de tingene sine og begynner å gå, og vi får så vidt holdt de igjen bare for å få beskjed om at det er fullt. Vi prøvde å sjekke alle andre muligheter - Abu Dhabi, India, Thailand og Tyskland, men vi fant til slutt ut at det beste, letteste og billigste var å få et hotellrom for natta og dra i dag i stedet. Vi reiste med Turkish Airline for å få reise på business, men det var ikke verdt det når det ble så mye tull etterpå, så i dag har vi reist på economy med Emirates i stedet, bare for å være sikre på at vi kommer med og at det er litt kvalitet. Crewet på flyet i går var så hyggelige og søte, men de ansatte på bakken gjorde ikke noe mer enn de absolutt måtte og var så lite hjelpsomme. Jeg har aldri vært i Tyrkia før og etter dette døgnet kommer jeg nok aldri til å reise hit frivillig igjen. Er så trist at dårlig service og ekle menn som jobber på flyplassen som ikke klarer å slutte å stirre skal ødelegge oppfattelsen av en helt land. Nå er vi bare glade for at vi er på vei til Dubai og skal nyte tiden vår der max!


Likes

Comments

If this isn't goals, then I don't know what is

Nå sitter vi på flyplassen med et glass vin hver og venter på flyet vårt til Istanbul! Vi skal fly business til Dubai med mellomlanding i Istanbul, og lander i morgen tidlig. Tror faktisk ikke jeg har har fortalt at vi endret fra Bali til Thailand til Dubai, haha, men i Bali er det varsel om vulkanutbrudd og i Thailand skal kongen begraves - så da ble det Dubai! Vi skal være der til torsdag og jeg tror det blir så utrolig gøy! Vi skal sole oss, bade, dra på ørkensafari og bare slappe av.

Now we're sitting at the airport with a glass of wine and waiting for our flight to Istanbul. We are flying business to Dubai with a stop for 2 hours in Istanbul! I actually don't think I've told you that our vacay changed from Bali to Thailand to Dubai. In Bali, there is a volcano warning, in Thailand, the king is being buried so that leaves us with Dubai! I'm so excited and of course, I'm gonna update in here and spam my Instagram! So go follow me there on @stinefkarlsen !!


Likes

Comments

Herregud, jeg har sovet så godt i natt i min egen seng, så det var vanskelig å forlate den i dag tidlig da alarmen ringte. Her hjemme har jeg rommet mitt i kjelleren og der blir det dritkaldt så jeg sover så utrolig godt her. Morgenen gikk mye treigere enn planlagt, men det var veldig deilig å slappe av med litt kaffe før jeg måtte begynne på det som virket som en uendelig lang to do liste. Jeg har hentet pakke på posten, tatt vaksiner og farta frem og tilbake for å kjøpe inn småtteri jeg trenger til ferien. Rett før vi skulle lande i går innså jeg at jeg hadde søren meg glemt alt av linser og briller, så det måtte jeg også ordne idag.

Omg, I've slept like a baby in my own bed today, so leaving it when the alarm rang this morning was hard. Back home my bedroom is in the basement, and it get's so freaking cold - but it makes me sleep like a baby! My morning went a lot slower than planned, but it was really nice to take it easy with some coffee before I had to start with my insanely long to do list. I've picked up parcels, got my vaccines and bought a lot of things I need for my vacay. Right before we landed yesterday I figured out I forgot all my contact lenses and glasses in London, so that was one more thing to do.


slow mornings, with a lot of coffee ...

Jumper Bikbok
Jeans Monki
Sunglasses

Nå må jeg pakke ferdig og gjøre alt klart til å dra til Marte i kveld, for vi skal alle sove der. Jeg oppdaterer dere selvfølgelig i morgen!

Now I gotta finish packing and make everything ready to go Marte tonight, because we are all sleeping there! I'll update tomorrow!

Likes

Comments

Dette er det som ligger øverst på ønskelista mi om dagen + knee-high boots! Buksa fra Gestuz har jeg sikla på i en stund nå, men jeg kan ikke ta meg råd til den før hvertfall etter jul. Kjolen og genseren fra Zara har jeg også titta litt på, og de er ikke så dyre, så vi får se på neste lønning hva som får lov til å dumpe ned i postkassa. Jeg syns det er så fint med sånne oversize kjoler og høye boots nå om høsten! Sånne ripped oversized mom/boyfriend jeans har jeg lett etter i sikkert mange år! Jeg syns disse var dødskule, men bukser er så vanskelig å bestille på nett når man har litt hofter, så vi får se. Noen som har noen tips om gode oversized jeans?

This is at the top of my wishlist right now + knee-high boots! I've been eyeing these leather pants from Gestuz for a while now, but I'm not gonna be able to buy them until after Christmas... The dress and jumper are from Zara and not that expensive, and I just think it looks so cool with oversized knit dresses and knee-high boots! I've wanted jeans like this for ages now, but I think it is so hard to find the perfect one, especially online. Does anyone happen to know any good jeans like this?


1. Leather trousers Gestuz 2. Knit dress Zara 3. Knit Jumper Zara 4. Ripped Jeans NA-KD

Jeg sitter i skrivende stund på Heathrow og venter på flyet mitt hjem til Norge. Det blir så utrolig deilig å puste inn frisk luft, sove i egen seng og ikke minst drikke rent vann! Blir jo nesten bare en liten svipptur hjemmom før jeg drar på ferie, men jeg har jo litt tid etter ferien også! Vi snakkes i Norge!!

Right now I'm at Heathrow waiting for my flight back home. It's gonna be so nice to breathe in the fresh air, sleep in my own bed and drink Norwegian water! See you later from Norway!!

Likes

Comments

To read this post in English, go in > here <

Heihei!

Nå har det vært et lite opphold fra meg her inne, men i dag er jeg tilbake med et nytt lite tips og dette gjelder da egentlig de som farger håret sitt jevnlig. Jeg personlig har en lang historie med utallige hårfarger, men jeg ender som regel alltid opp med mørkt hår etterhvert når jeg går lei. Jeg pleide alltid å farge håret mitt hjemme før, men det tør jeg ikke lenger fordi jeg har skadet håret mitt så sinnsykt mye av det - så den eneste jeg stoler på ang håret mitt er frisøren min! For meg så falmer fargen som regel før ny oppfriskning hos frisør, så da tar jeg saken i egne hender! (Med godkjennelse og med et produkt kjøpt hos frisøren min, selvfølgelig)


Revlon Nutri Color Creme er en hårkur som tilsetter farge til håret, uten å skade det! Så du får altså både hårkur og en ikke-permanent hårfarge i en og samme flaske. Fargen jeg bruker er 411 - Ash Brown og det er en kald, mørk brunfarge. Jeg bruker denne litt når jeg vil egentlig, for å friske opp fargen. Akkurat nå har jeg ikke farget hår i det hele tatt, men blonde striper som jeg gjerne vil dekke. Fargen blir tilpasset etter den fargen man allerede har, så akkurat nå når jeg har disse blonde stripene vil ikke fargen bli like mørk som når jeg har mørkt hår fra før av. Planen for nå er vel egentlig å vokse ut min egen farge, og da er jo dette produktet perfekt! Det står på nettsiden deres at det skal være fuktighetsgivende for håret, og det er jeg til en viss grad enig i, men ikke nok til at jeg erstatter mine egentlige hårkurer. Jeg bruker denne i tillegg for fargen sin skyld!

Som dere ser på bildene så er fargen tilpasset etter hva jeg har fra før, og det er derfor jeg elsker den! Hadde jeg ville hatt enda større effekt så hadde jeg jo farget håret, men det er jo ikke det som er poenget for min del akkurat nå. Jeg elsker denne hårkuren, og jeg syns den er kjempegod på å dekke over utvasket hårfarge!

Likes

Comments

I dag tenkte jeg at jeg skulle poppe innom her for å tipse dere om mine favorittansiktsmasker! For noen år siden kunne jeg ikke brydd meg mindre om hudpleie! Ja sure, jeg brukte vel litt krem her og der, og innimellom tok jeg kanskje en ansiktsmaske, men det var det. Da jeg flytta hit til England begynte jeg å komme mer og mer inn i det, ettersom jeg forstod at hudpleie og sminke går hånd-i-hånd, da jeg hadde en liten drøm om å bli makeupartist. Det er en drøm jeg har lagt i fra meg, men jeg holder fast ved hudpleierutinen min mer enn noen gang. Og jeg skal ikke lyve, jeg er skikkelig slapp på det noen ganger når jeg har drøyd det litt for lenge, og hodet heller vil ned på puta enn å få kaldt vann i ansiktet, men..

Jeg har veldig, veldig oljete hud. Jeg sliter skikkelig med å finne foundations som passer bra på huden min, men nå har jeg prøvd så mye at jeg tror jeg bare må akseptere det. Derfor har jeg 2 forskjellige ansiktsmasker som jeg liker å bruke.


Denne første er Kiehl's Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque som er for normal til oljete hud. Det er altså nesten en sånn mud-mask vil jeg si, for den skal rense huden og porene for dritt og også gjøre porene mindre! Jeg elsker denne og pleier alltid å bruke den 2 ganger i uka, helst rett etter jeg har dusja for da vet jeg at huden min er helt ren. Jeg lar den sitte i ca 10 minutter (noen ganger bare går jeg med den kanskje 1 time, men jeg tror ikke det hjelper noe mer enn 10 min, det er egentlig bare latskap fra min side, heh)


Etter jeg har fjerna den første ansiktsmaska og tørka ansiktet tar jeg på serum, lar det tørke inn, også påfører jeg Kiehl's Ultra Facial Overnight Hydrating Masque som jeg da sover med! Det er en lett gele konsistens som trekker fort inn i huden, men man kan kjenne at man har den på. Den er for alle hudtyper og skal tilføre fuktighet til huden, som er veldig veldig viktig, selv for oljete hudtyper! Selv om den trekker inn i huden så er det jo en maske, så den ligger naturligvis litt utenpå huden også. Så da liker jeg å gjøre dette en liten stund før jeg legger hodet på puta, for da trenger jeg ikke å være redd for at "alt skal bli borte" på putevaret.


Håper dette var nyttig for noen, jeg tenkte nemlig å kanskje gjøre Wellness Wednesday til et fast innlegg hvor jeg kan tipse om små ting og mine nødvendigheter! Selv om jeg har mine favoritter, så er jeg alltid åpen for å prøve nye ting, så hvis det er noen som har tips og triks, så blir jeg veldig glad for å høre de!

Har dere noen favoritt hudpleieprodukter?


ps. I will update the blog post with English text as well during the evening!

Likes

Comments

God mandag!

Jeg startet dagen med å våkne på hotell inne i London, så jeg slapp rushen og køen inn til sentrum i dag tidlig som var veldig deilig! En venninne hadde stopp her i natt så jeg var med henne og resten av crewet i går kveld. Før hun landa var jeg og J tidlig inne i London for å prøve å stå i kø til Fenty Beauty på Harvey Nichols! Vi har prøvd oss 2 ganger før, men køene har vært så sinnsykt lange så vi har ikke orka rett og slett. Men, i går var det nesten ikke kø og vi kom oss inn, og jeg fikk endelig tak i "Trophy Wife" & RiRi did me goooood! Herregud så fin, og i dag har jeg slengt glitter overalt i ansiktet mitt!

Ellers enn det så var vi også på Saatchi Gallery, og det var så kult! Jeg har blitt så glad i å bare gå rundt å titte på kunst og skulle ønske det var like stor kultur for det i Norge.. Eller er det bare jeg som ikke vet om de gode stedene?

Good Monday!

I woke up at a hotel this morning, so thankfully I missed the morning rush into London! My friend had a night stop last night so I had dessert and drinks with them last night. Before she landed me & J went to London early to try and get our hands on Fenty Beauty. And we did!! RiRi did me good with that Trophy Wife!

Other than that we went to the Saatchi Gallery and had lunch!

. . . . . . .

We had lunch at the French Bakery Le Pain Quotidien in South Kensington

Also, if you follow me on Instagram, I posted a Instastory last night saying I am deleting all my social media apps for a week - which I am doing for my uni project. I have no idea how it´s gonna go, I can picture myself getting pretty crazy towards the end of the week. But, my blog will be up and running even though I don´t update it on Insta - so be sure to keep checking in here this week!

Likes

Comments

Instagram@stinefkarlsen