I dag er jeg på dag 10 i FIT 1 programmet. Veldig mange har lurt på om jeg ville klare å holde på resultatene etter C9,  og det har jeg. De første dagene gikk vekten opp noen hundre gram, men nå er jeg tilbake der jeg endte C9. Både vekten og målene er de samme, bortsett fra at jeg har mistet ytterlige 1 cm rundt lårene.
Jeg synes FIT er veldig enkelt å følge. Selv om det er en litt uvant måte å trene på (for meg), så er det ikke vanskelig. Det tar meg mellom 35- 40 minutter daglig, og jeg kan tilogmed gjøre det mens barna løper rundt bena mine. De synes det bare er moro.
Det er fortsatt et mindre antall kalorier enn man vanligvis ville ha spist, men det er allikevel fleksibelt. Man kan legge til og trekke fra etter intensiteten i treningen. Det er bra.
Og som på C9 så gjelder det jo litt her også å finne mat som er kalorifattig, men næringsrik så man blir mett uten å bli raskt sulten igjen.
Jeg har ikke vært superstreng. Vi har kost oss allikevel. I helgen spiste vi kyllingvinger og hvitløksbaguetter med salat ved siden av. Og på Søndag ble vi servert is når vi var på besøk. Det er ikke noe problem.
Jeg føler meg bedre, og ser at klærne mine sitter penere på kroppen. Det er absolutt en motivasjon til å fortsette.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

  • 48 Lesere

Likes

Comments

C9 gikk kjempebra!
Til tross for de dagene med virus og litt uggenhet gikk jeg ned 3,2 kg og 24 cm rundtomkring.
Enda bedre er at jeg har ikke hatt lyst på sjokolade eller andre søtsaker i det hele tatt. Den verste kaffetørsten er borte også, men jeg liker å kose meg med en kopp i ny og ne.
I dag begynte jeg på FIT 1 som går mer på trening og sunt kosthold. Det har gått kjempebra. Jeg føler at jeg har spist kjempemye, og ennå har jeg egentlig to måltider igjen!
Aner ike hvordan jeg skal orke å spise to ganger til. Tror jeg får varme sjokoladeshaken og ta den som varm sjokolade ;) Namm!

Likes

Comments

Dag 7 av C9
Dagen i dag ble ikke akkurat som planlagt. Det ser visst ut som at jeg har fått mageviruset som de andre her i huset hadde i forrige uke. Ikke spesielt festlig.
Jeg bestemte meg (vel, jeg hadde egentlig ikke så mye valg) ganske kjapt for å legge meg på sofaen og se på TV.
For de som kjenner jeg godt, vet at jeg var verdens største TV-slave før. Etter at jeg begynte å jobbe med Forever så har jeg slutta med det. Jeg har et par serier jeg lar meg selv følge med på, så det blir et par timer i uka, men det er det.
Den tiden jeg før brukte på TV-titting bruker jeg nå på å "jobbe" på sosiale medier. Moro og pengeinnbringende.

Jeg merket i dag hvor lite jeg savner det. Vi har godt over 100 kanaler, derav mange filmkanaler. Det var INGENTING å se på. Ingenting som var det miste spennende.
Så jeg begynte å tenke på alle de menneskene som faktisk kaster bort dyrbar tid på søppeltv, som de i stedet kunne ha brukt på å bygge en bedre fremtid for seg selv og familien med. Det er mange!
Vel.. Så dagen min ble endel annerledes enn det jeg hadde tenkt meg. Men det er er ok. Jeg tar det igjen i morgen!

  • 62 Lesere

Likes

Comments

I dag er jeg på dag 6 av C9.
Allerede i går merket jeg en endring i energinivået. Jeg hadde masse ork og lyst til ting jeg har utsatt lenge. I dag har terrassen fått deg en vask også.
Det er så deilig å orke!
Jeg veide og målte meg i dag. Jeg har gått ned ytterligere cm og kg siden sist. Blir spennende å se hva sluttresultatet blir.
Ha en strålende dag!

Likes

Comments

Dag 3 på C9 har det gått kjempefint.
Jeg byttet om på lunch og middag, fordi vi gjerne spiser det største måltidet til lunsj. Problemet var at jeg ikke klarte å spise NOK. Når jeg var ferdig med å spise manglet jeg fortsatt 200 kcal. Sånn går det når man velger sunne matvarer. Det er utrolig hvor mye man kan kan spise.
Nå skal jeg straks ha sjokoladeshaken min og gleder meg til det.
Åh... Forresten... Kan nevne at vekt og måling var veldig interessant i dag. Vil ikke avsløre for mye, men at det var mindre av meg kan jeg få lov til å si.
(Jeg hadde allerede begynt å spise, da jeg tok bildet...)

  • 52 Lesere

Likes

Comments

Så har jeg endelig startet på C9! Jeg har ventet en stund for at kroppen skulle bli klar, og i dag kom endelig dagen.

Kvelden er jo ikke over ennå. Jeg har fortsatt 2 «måltider» igjen, så jeg kommer nok til å ta«middagen» nå straks. Ellers rekker jeg ikke begge to.

Jeg skal innrømme at jeg var litt småsulten ved lunsjtider, men da hadde jeg gått hele morgenen uten skikkelig mat, og jeg gjorde også 30 minutter lett sykling. Da var det deilig å kunne kose seg med sjokoladeshaken som er proppfull av vitaminer og mineraler, og metter godt.

Jeg har også spist en plomme og et eple, det var ikke fordi jeg egentlig var sulten men jeg var mer fysen på noe smak i.

I morgen fortsetter jeg med enten sykkel som i dag, eller en time med Yoga. Jeg får se. På disse to første dagene så ligger man på ganske lavt kaloriinntak, så jeg vil nok ikke gjøre altfor mye heller. Det kan jeg ta fra dag 3.

Jeg synes det er kjempegøy. Det blir som en liten konkuranse med meg selv, hvor jeg vetat premien er mer energi, mindre søtsug og mer plass i jeansen.

Likes

Comments

Har du begynt å handle julegaver? Det er så vanskelig. Alle har alt allerede!

Noe som jeg alltid synes er koselig å få, er ting jeg trenger og bruker til daglig. Jeg har alltid elsket kremer, sjampoer og sminke. Jeg er en sånn som går inn i en butikk og blir stående å lukte og prøve i evigheter. Så å få sånne ting til jul er helt fantastisk. For noen år siden fikk jeg en kjempefin toalettmappe med masse greier av søstern min. En helt perfekt gave.

Jeg er så heldig å få jobbe med noe jeg elsker. Komboen å hjelpe andre og å få prøve og bruke fantastiske produkter (som ikke er testet på dyr) er uslåelig.

I år skal jeg ha julemarked på Facebook. Høres ikke det bra ut? Man kan sitte hjemmepå sofaen i pysjen (om man vil) og få massevis av julegavetips, handle på nett og slippe å gå på overfylte kjøpesentre for å stresshandle.

Eller kanskje du vil kjøpe noe til deg selv? Ny sminke til julebordet? Kanskje festkjolen er litt trangere i år, og du vil ha en quick fix i form av Toning Kit (body wrap) for å få den på deg til Nyttårsaften? Kanskje du føler deg helt perfekt,men er litt redd for å «ta helt av» med den deilige julematen og marsipan? Da kan du prøve noe som stopper kroppen å ta opp fett og karbohydrater. Jeg har noe for alle ;)

Meld deg inn i gruppen hvor jeg allerede har lagt ut noen julegavetips, så inviterer jeg deg til Julemarkedet som et event om en liten stund. Det blir også Julekalender i gruppen i år.

Gruppen finner du her: https://www.facebook.com/groups/1617833461826556/

  • 84 Lesere

Likes

Comments

I sommer har det gått over alle støvleskaft, og det fortsatte utover høsten også gitt..

Jeg var veldig flink i vinter og i våres. Jeg hadde jo en brudekjole jeg skulle inn i i Juni, så jeg passet på å spise sunt og å bevege meg litt. Jeg har jo ikke trent noe særlig etter at jeg fikk Daniel for 2 år siden, uten å gå i detalj om hvorfor akkurat nå..

Jeg bestemte meg i August, etter at jeg dro frem andre klær enn bare bikini og løse sommerkjoler, at her måtte det gjøres noe. Buksene var plutselig veldig trange, og skjortene ville ikke kneppes igjen! Hmm.... Jeg har hørt historien om nissene som kommer å krymper klærne i skapet, men jeg har ikke sett så mange «skapnisser»her på Lanzarote. Det er nok heller stort inntak av sjokolade og søte kaffedrikker som har skylden. For jeg er egentlig ganske flink til å spise sunt. Joda, det blir en burger og pommes frites innimellom, men ikke så ofte.

Nå har jeg iallefall kommet dit at jeg skal skjerpe meg. Det er viktig å «bo» i en sunn kropp. Det er nemlig ikke bare, bare å være supermamma, konemor og drive for seg selv om kroppen ikke henger med i svingene. Jeg er lei av å være dvask- innvendig. Ikke misforstå meg.  Jeg er helt for at folk får ha akkurat den størrelsen de selv ønsker, og dømmer ingen om de liker å være større eller mindre enn meg. Men jeg kjenner at jeg ikke føler meg så vel som jeg vet jeg kan når jeg spiser sunnere og trener litt mer. Det er energien jeg savner. Det lille ekstra trøkket i kroppen som gjør at jeg orker å spille fotball med gutta når de kommer fra barnehagen, eller at jeg orker å sitte oppe å se en film uten å ende opp som en snorkegris på sofaen ett kvarter inn i filmen.

Så denne uken har jeg forberedt meg. Jeg har kuttet ned på kaffe (er nede i en til to omdagen), sjokolade, og holdt meg unna hel/halvfabrikata mat. Alkohol er ikke noe problem da jeg drikker ytterst sjelden. Så når jeg kjenner at kroppen er klar, skal jeg sette igang med 9 dager hvor kroppen min skal få «hvile». Den skal få en pause fra mat og stoffer den ikke egentlig er laget for å jobbe med. Den skal få sunn, ren mat og en god posjon med kosttilskudd som både hjelper å holde energien i gang, og så jeg får i meg de vitaminer og mineraler jeg trenger.

Kroppen vår er jo en fantastisk maskin som fint kan «rense» seg selv, men vi lar den ikke få sjansen når vi kjører i oss nye – jeg kaller det –giftsoffer hver dag. De indre organene jobber jo overtid for å få renset ut dette, og får ikke til. Derfor skal jeg hjelpe kroppen min litt. Den er den eneste jeg har.

Når disse 9 dagene er over skal jeg fortsette i hvertfall 30 dager til med et program som er sammensatt av leger, ernæringsfysiologer og en personlig trener, for at jeg skal få i meg riktig mat og mengde, trene riktig og få på plass sunne vaner og rutiner igjen. Muligens fortsetter jeg med ytterlige 30 dager etter det også.

For de som er interessert i å følge meg gjennom denne prosessen, så kommer jeg til å oppdatere både på Facebook og her.

Følg meg på Facebook: www.facebook.com/stine.ekeberg

Om du er interessert i å lese mer om programmene jeg skal følge så finner du de her:

www.myaloevera.no/stineekeberg

Programmet heter FIT og består av C9, FIT1 ogFIT2

  • 105 Lesere

Likes

Comments

Det er rart med det. Man kan planlegge ned til minste detalj hva man skal gjøre og når man skal gjøre det, men så kommer plutselig «livet»i veien og snur alt på hodet.

Denne uken hadde jeg mye jeg skulle ha gjort, og da helst på dagtid. Sånn ble det ikke. Med to forkjølede smågutter ble det endel sofakos og tegnefilmer istedetfor planleggingsmøter og forberedelser til online aktiviteter.

Det er helt i orden. Det er godt å se at de fortsatt synes mammatrøst er beste medisin. Jobben kan jeg ta på kveldstid når de har lagt seg, eller i neste uke. Det er disse gangene det er helt greit å være sin egen sjef..

Likes

Comments

Det er mange som lurer på hva jeg egentlig jobber med. Det hjelper lite å svare: "Network Marketing", da de fleste ikke aner hva jeg snakker om, eller så tror de at det er noe mystisk og ulovlig som bare dreier seg om å lure familie og venner. Det er så mange misforståelser og myter ute å går når det gjelder Network Marketing, eller MLM (Multi Level Marketing) som det også kalles, at jeg har lyst til å avlive dem en gang for alle.

For å rydde litt opp i begrepene her så skal jeg begynne med å forklare hva det ikke er.

Først og fremst er det ikke et pyramidespill. Jeg ser – spesielt i Norge- at mange tror at Network Marketing / MLM har noe med Pyramidespill og gjøre, og jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte. Pyramider er opplegg hvor man investerer penger basert på løfter om at andre også skal gi fra seg penger og at disse pengene skal komme tilbake til deg - og du blir på en eller annen måte rik(!) Pyramidespill er kun et pengespill og har normalt ingen- eller få produkter involvert, kun penger som bytter hender. Er det produkter involvert er det for å skjule pengespillet og det holder sjeldent veldig lenge.

Network Marketing er verdens raskest voksende forretningsmodell. Først og fremst er det basert på å tilby mennesker virkelige, legitime produkter de trenger, til en rettferdig pris. Mange mennesker tjener mye penger gjennom Network Marketing, og deres finansielle fordeler er alltid et resultat av deres egen innsats i å bygge seg en organisasjon som selger reelle produkter og tjenester.

Pyramider har vært ulovlig i mange land – også Norge- i mange år, og er basert på å utnytte mennesker. For at et menneske skal tjene penger i en pyramide, må en annen faktisk tape penger. I Network Marketing kan hver og en mangedoble sin innsats ved å hjelpe andre til suksess.

Network Marketing har vist seg å være en del av den nye økonomien og en foretrukken måte å gjøre business over hele verden! Anerkjente businessfolk som feks Bill Gates, Bill Clinton, Sir Richard Branson og Robert Kiyosaki støtter Network Marketing. Det er også mange kjendiser som er involvert på en eller annen måte. Cristiano Ronaldo, Carmen Electra, Hulk Hogan, Megan Fox og Chuck Norris er noen av navnene som kommer opp ved et raskt Google søk på temaet.

Network Marketing handler ikke om å utnytte venner og familie, som mange tror. I dag ser vi trenden i at man bruker internett, og spesielt sosiale medier for å markedsføre seg og for å nå ut til flere, også over landegrenser.

Network Marketing er ikke en bli-fort-rik ordning. Jeg pleier å si at den eneste måten å bli rik kjapt på; er å vinne i lotto. Det er sant at en del mennesker i løpet av kort tid har tjent store summerpenger i Network Marketing. Mange sier at disse er heldige og har hatt flaks, men suksess og Network Marketing er ikke basert på flaks. Det er basert på å følge noen veldig enkle, men allikevel dynamiske prinsipper.

Så, la oss se på hva Network Marketing faktisk er. Det er en seriøs business for seriøse mennesker. Et bevist system hvor design, opprettelse og de utgifterselskapet har gjennomgått over tid blir et veikart for din egen suksess. Bare følg det enkle, beviste og dupliserbare systemet som selskapet gir deg.

Network Marketing handler om å duplisere. Den tiden du bruker på businessen din vil øke med antallet i din organisasjon uten at du nødvendigvis jobber mer. Du lærer opp gode ledere som igjen lærer opp sitt team, og du vil ha en inntekt på den opplæringen du gav engang, resten av livet. "Du vil heller ha 1 % av innsatsen fra 100 menneskerenn 100 % av din egen innsats".

For eksempel; de fleste mennesker som bygger en egen organisasjon i Network Marketing , jobber på en strukturert og organisert måte. De jobber effektivt noen timer i uken, hvor hver time blir en byggestein for deres langsiktige vekst i deres organisasjon. De hjelper mennesker som de lærer opp til å selge selskapets produkter og til å igjen hjelpe andre som de selv lærer opp.

Ved å hjelpe menneskene du personlig hjelper – eller blir en «sponsor for»- til å hjelpe andre, dupliserer du deg selv. Ettersom denne prosessen fortsetter skaper du en vekst i ditt team som kan bli hundrevis og tusenvis av mennesker inn i din organisasjon. Og best av alt er at alle disse menneskene i ditt «team» eller organisasjon også tjener penger og utvikler seg. Når det er sagt, så kan man ikke bare sette seg på rompa og håve inn penger når man har bygget seg et team. Man må fortsatt være aktiv selv, og jobbe videre.

I mange Network Marketingselskaper er det ingen kapitalkrav, ingen geografiske grenser, ingen minimumsaktivitet og heller ingen krav til utdanning eller kunnskaper. Det er en hjemmebasert jobb med mange store fordeler. Sett det gjerne opp mot å starte opp et tradisjonelt firma for seg selv, som ofte krever store kapitalinnskudd, lokaler, rekvisita osv, og se at Network Marketing har minimal risiko og vil – med det rette selskapet-være en vinn-vinn situasjon.

Det er en«snakk -med- mennesker-business» som kan øke din omgangs- og vennekrets betraktelig. Velger du det rette Network Marketing firmaet så kan det gi deg reiser ,bonuser og mye moro i tillegg til at du kan skape deg den livsstilen en ekstrainntekt kan tilby.

Obs!

Basisen til denne teksten fant jeg på Facebook for et års tid siden. Jeg husker ikke hvem som skrev den originalt, men jeg synes den var så bra at jeg lagret den. Jeg har i ettertid omformulert, tatt bort og lagt til tekst.


Likes

Comments