Overdrivelse

Jeg syns det er så vanskelig.

Jeg syns dette snakket om overdrivelse er så vanskelig. Faktisk et ganske sårt tema for oss som sliter med vekt. Det fins jo så mange måter å slite med vekt på. Både de undervektige, normalvektige og overvektige. Men hvem overdriver - vet du? Uansett... Alle gjør faktisk ikke det, selv om det kan finnes de som gjør det. Jeg kjenner ingen - tror jeg..

Så til poenget med dette innlegget.

å si at en dame på 23 år, som ser et tresifret tall på vekten overdrive - det blir for drøyt altså.

Når det har kommet så langt som hos meg. Da haster det. Ned i vekt og det så fort som mulig. Uansett måte og meninger. Det er ikke sunt å ha så mange kg ekstra. Så er jeg jo så heldig å ha profesjonelle fagfolk rundt meg. Jeg holder meg til de, tar til meg det de mener og tror er best for meg å kroppen min. De kjenner meg, de vet historien min og det er det ikke mange som faktisk gjør. Jeg gjør ikke dette fordi jeg har kommet på det selv. Jeg ønsker selvfølgelig å gå ned i vekt, men jeg får all veiledning og råd av folk som jobber med dette daglig.

Jeg råder dere til en ting. Tenk dere om. Det kan både såre og stjele motivasjon fra et menneske som er i en ganske sårbar situasjon fra før av.

  • 350 visninger

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229