Mitt første mål

Mitt første mål ✔️

Jeg har siden 13.oktober hatt ønske om å nå mitt første mål. Jeg har totalt 8 mål før jeg har kommet til vekten hvor jeg skal stoppe. Jeg er ikke helt fornøyd før jeg har kommet til mål 8. Hva sluttmålet er deler jeg ikke nå. Men den dagen det føles greit skal jeg gjøre det. Jeg låver!

I dag har jeg krysset av mitt første mål. I dag har jeg holdt på med kostholdsendringer i 44dager. Stoltheten vokser og i dag er jeg fornøyd!

Det har vært oppturer og nedtur. Det har vært dager hvor ting har vært lett, rett og slett føltes greit. Så kommer de dagene som gjør det vanskelig. Den tiden jeg ikke takler så greit og bare må ta meg selv i å være fornuftig. Jeg har allerede hatt en tøff uke - en uke hvor jeg ikke har vært meg selv. Men jeg har så gode folk rundt meg - de støtter meg og heier på meg! ❥ betyr mye - håper dere holder ut til siste slutt.

Jeg har vært litt borte fra blogg og sosiale medier den siste tiden. Det er begrenset hvor mye jeg kan dele og skrive om ved dette prosjektet mitt. Jeg skal prøve å ta meg sammen litt!!

Jeg har jo mange innlegg, jeg må bare skrive.
Det nærmer seg noen flere innlegg.
Setter stor pris på alle som leser!

Ønsker dere en fin lørdag.
Jeg skal feire med taco

  • 280 visninger

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229