Hva spiser du?

Spørsmålene kommer ofte. 

Hva spiser du og veier du maten?

Jeg veier ikke maten med mindre det er noe spesiell mat. Jeg spiser frokost, lunsj, middag og kvelds vær dag. Jeg spiser vanlig mat bare i mye mindre mengder. Jeg holder meg unna slikt som søtsaker og tenker over hvilken mat jeg spiser. Litt mat og mer grønt. 

Siden jeg er veldig sær i matveien, spiser jeg veldig variert for å ikke bli lei med en gang. Jeg har en kostplan som forteller sånn ca hvor mye, og alternativer til alle de fire måltidene. Denne løsningen er en slags prøve for kroppen min. Vi skal se om kroppen går ned i vekt bare ved å endre kosthold eller om det må flere tiltak til. 

Så alt i alt spiser jeg helt normal mat. Jeg barer endrer mengde og spiser oftere. Trives med denne løsningen - selv om jeg sliter litt med motivasjon akkurat nå! Det skremmer meg at vi nærmer oss desember og jul. 

  • 228 visninger

Liker

Kommentarer

Lisa
Lisa,
Et veldig godt tips er å bruke målebånd og måle rundt magen, lår og armer. Man har ofte mer resultater der enn hva vekten viser. Dette kan øke motivasjonen betraktelig 😃
Stinebrodersen
Stinebrodersen,
Takk for tips. Jeg gjør det også - og må si meg enig. Der det vises best at man slanker seg! ☺️ Ønsker deg en fin kveld ✨
nouw.com/stinebrodersen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229