Da gikk det galt til slutt

Jeg har kjempet dag og natt i 27 dager. Jeg har vært så sulten og sliten. Jeg har vært positiv og negativ. Jeg har vært så langt nede samtidig som jeg har prøvd. Men uten å ha spist noe som helst de siste ukene - har kroppen min møtt veggen. Kroppen har sagt stopp og vil ikke mer.

Etter dagens samtaler med ernæringsfysiolog og et langt besøk hos legen ble det bestemt at jeg må gi meg nå. Kroppen min klarer ikke mer og det er egentlig ganske forståelig. Jeg syns det er veldig tungt da jeg egentlig kunne tenkt meg å fortsette. Men når hode og kropp ikke samarbeider blir det helt umulig å gjennomføre. Når beskjeden fra legen var så klar, forholder jeg meg til det.

Nå får jeg bare ta en dag av gangen, så skal jeg på ny kontroll førstkommende mandag. Da får jeg lagt en ny plan. Jeg er så lei meg for at det måtte bli sånn. Men ser fram til mandag, og håper formen har kommet seg til da!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

  • 37 Lesere

Likes

Comments

Jeg har klart et nytt mål i dag! ✔️

Vekten fortsetter å gå ned, og jeg begynner å kjenne det veldig godt på kroppen min. Klærne mine, og da spesielt buksene henger ikke på lengre. Jeg kjenner det ekstremt godt når jeg beveger på meg. Det føles lettere og det gir meg en veldig god følelse. Det er sånn jeg vil ha det - det bare kommer til å bli enda bedre innen jeg er ferdig med dette kapitlet.

Jeg har siden midten av oktober mistet 15kg på kroppen. Føles vanskelig å dele det, ser for meg ekle kommentarer og tilbakemeldinger. Men jeg bryr meg ikke - jeg er stolt over å ha klart dette. Jeg har så absolutt ikke planer om å gi meg her!

Jeg stiller litt spørsmålstegn til bloggen.
Skal jeg fortsette eller ikke?
Føler egentlig denne bloggen er ment mest for meg selv. Vurderer å stenge den, bare ha den for meg selv. Jeg får se å vurdere litt mer!

Ønsker dere en fin tirsdag!

  • 78 Lesere

Likes

Comments

Dette er en stor dag for meg!

Oktober’17 skulle bli måneden hvor jeg endelig tok tak i livet mitt og gikk til kamp mot overvekt. Jeg har grått, jeg har vært sur og sint samtidig som jeg har vært glad og fornøyd. Jeg har byttet humør raskere en lynet. Jeg har tatt meg selv i å være så teit at jeg bare har gått å lagt meg kl 21 på kvelden. Frykten for butikker, mennesker og mat er på sitt høyeste og jeg liker meg best alene. Lukten av mat gjør meg rett og slett kvalm. Jeg liker ikke denne hverdagen, og jeg kan med hånden på hjerte si at dette er og blir den første og eneste gangen!

I dag er en stor dag. Jeg har endelig fått igjen for all innsats jeg har lagt ned de siste dagene. Jeg har hatt en drøm og et mål de siste årene. Det har vært mange forsøk på en bedre livsstil, men jeg har rett og slett ikke klart det. I oktober ifjor bestemte jeg meg, og siden har jeg vært så hard og streng med meg selv. Akkurat nå er jeg veldig glad for det! Jeg er lettere og smalere nå en hva jeg har vært på 4 år. Jeg ser et mye bedre tall på vekten og jeg føler meg mye bedre nå.. Jeg er så stolt og jeg har klart mye på veldig kort tid. Veien er lang og tung, men flere mål er blitt krysset ut på disse 100 dagene.

Det er fortsatt en laaaaang vei å gå. Men jeg og kroppen min har bevist at vi kan. Nå skal jeg kjempe videre også vil kroppen oppleve en enda bedre tilværelse frem til sommeren! Jeg gleder meg.

Hurra for meg og en bedre tilværelse!

I dag har jeg lov å være stolt. 

  • 157 Lesere

Likes

Comments

Dette har virkelig vært en dårlig dag.

Den startet med + på vekten og siden har det bare blitt helt krasj. Det har vært vanskelig for meg og hode mitt. I dag forstår jeg virkelig ikke hva jeg holder på med. Jeg vil bare sove, til neste år.

Skjønner ikke vitsen med noe.
Jeg trodde jeg gjorde en god ting i går, ved å ha min første lille treningsøkt dette året.

Jeg prøver å holde ut. Jeg har klart 11 dager på diett og jeg har vært så positiv. Helt til i dag.

Det + tegnet har rasert hode mitt. Jeg mistet helt motet og vil helst bare slutte med en gang.

Nei. Nå skal jeg legge meg å høre på stormen ute. Håper virkelig det kommer en bedre dag i morgen.

  • 142 Lesere

Likes

Comments

En uke er over
Bare syv igjen

Det knyter seg i magen bare av å tenke på det. Jeg skal ikke få spise taco, laks, pasta, sodd, brød eller egg før langt ut i mars. Det å leve på en diett er ikke så veldig lett. For min del så det håpløst ut, men jeg har klart en uke! Tenk det.

EN UKE


Magen er den samme, den bare skriker og bråker. Dag og natt. Sulten samma søren altså. Den sier seg ikke fornøyd med noe. Den roper etter mer. Sånn skal det være en god stund til. Det tar nesten knekken på meg, men jeg skal klare det!!

Jeg lever etter en uke, da skal det gå med to, tre, fire og syv uker til.

«tror jeg»

Ønsk meg lykke til for det trenger jeg 

  • 179 Lesere

Likes

Comments

Det er så deilig!

Nå e det 90 dager siden jeg bestemte meg og la om kostholdet. På disse 90 dagene har jeg endret på mye. Jeg har kranglet mye med meg selv for å komme hit. I dag viser vekten -10 kg og det gjør meg så stolt. Jeg kan faktisk gjøre dette.

Det har vært gode dager og dårlige dager. Jeg har vært så sur og sint, så veldig nedfor de siste fem dagene. Nå var det godt med en opptur og med dette så henter jeg mer mot og vilje til tiden som kommer.

Da er mål 2/8 fullført ✔️
Det blir noen spennende måneder fremover og tiden begynner å fylles. Jeg har avtaler, timer, kurs og behandlinger over alt det neste halvåret. Selvfølgelig har jeg mye dødtid, og den skal brukes fornuftig. Jeg skal prøve å endre på mye samtidig som jeg skal ned i vekt.

Nå skal jeg feire minus 10 kg med en Shake!
Vi blogges plutselig.

  • 220 Lesere

Likes

Comments

Det er lov å ha det vondt Stine.
Det er viktig å dele, det er helt greit akkurat nå.

Dette sa ernæringsfysiologen til meg i dag.
Vet ikke hva jeg skulle gjort uten alle de gode menneskene rundt meg. Jeg har lagt ut på et eventyr som skal vare i minst 8uker. Jeg har det vondt, rett og slett helt grusomt. Formen min er så dårlig. Jeg er så uvel og ukomfortabel i denne situasjonen. Hadde jeg vist hva jeg gikk til - hadde jeg aldri blitt med på dette..

Men her er jeg, jeg har startet og står i det værste nå. Om 2-3 uker skal det bli bedre og jeg ser fram til det. Måtte de neste månedene gå fort, jeg gleder meg veldig til mars. Så håper jeg all sult, smerte, kvalme og tårer blir verdt det til slutt.

Kommer med mer seinere!

  • 312 Lesere

Likes

Comments

Beklager lite blogging den siste tiden. Desember har vært en tøff måned for meg og kroppen min. Så jeg ville holde en lav tone, men skal prøve å oppdatere litt oftere nå fremover!

I dag har jeg igjen vært på sykehuset. Vekten viste pluss så jeg har det ikke så greit akkurat nå. Uansett hvor forberedt jeg er, gjør det veldig vondt å se pluss tallet. Jeg hater det, jeg får en så ekkel følelse av det.

Nå må jeg bare bestemme meg. Glemme vekten i dag og prøve å tenke fremover!

Vi blogges plutselig

  • 253 Lesere

Likes

Comments