Tuesday pinterest inspo

Ugen der gik, Liv

Hej igen derude!

Jeg er endnu engang tilbage efter en lille pause fra bloggeriet. Vi klarede julen, nytåret, C’s fødselsdag og min brors bryllup i mellemtiden.

Hold nu op en skøn måned det har været. Godt nok har der været en del sygdom herhjemme, men vi kom godt igennem og er begge friske igen.

Inden længe drager C på årets første skiferie med drengene, og jeg skal have nogle dage alene for mig selv. Det er første gang siden vi flyttede sammen sidste år at en af os ikke er hjemme i mere end 2 dage.
Det skal nok blive hyggeligt og rart at være lidt alene, men savner ham nærmest allerede.

På denne skønne tirsdag aften, ville jeg egentlig bare dele nogle af de billeder, der har inspireret mig på Pinterest her gennem de senere dage. Så det håber jeg I er med på. For mig kan det nærmest være helt ‘mindfulness’, at sidde og glo pæne billeder. Så synes også lige, at jeg ville dele lidt inspiration den anden vej.

Jeg elsker at sidde og nørde typografier, grafik og andre illustrationer på Pinterest. Der kan jeg altid finde KÆMPE inspiration, og et kig derinde kan virkelig sætte gang i min kreativitet. Ingen reklame herfra, men blot en stor anbefaling til dig godt kunne bruge lidt inspiration i vinterkulden.

Hvis du vil se nogle af mine egne illustrationer, så kig hjertens gerne forbi @bybeckboutiqe på Instagram.


Rigtig god tirsdag aften!

~ Stine

Synes godt om

Kommentarer