Sol, sommer, RICHMOND & FINCH og en fin tredjeplads

Hej derude!
SÅ er varmen da virkelig kommet til os! ELSKER at man igen kan have luftige kjoler, bare ben og sandaler på. Det er simpelthen så skønt med de lange lyse sommeraftner og fuglene der synger nærmest dag og nat.

Her på hjemmefronten kører det bare derudaf - jeg er ENDELIG kommet i gang med fysioterapi efter mit enorme solostyrt på ski i februar. Det er hårdt, men godt. Ryg og ben er allerede i bedring, men der er stadig lang vej endnu, til jeg er helt tilbage, hvor jeg var inden skaden. Det er sjovt, som man pludselig får lyst til at løbe en tur, når nu man ikke kan pga. et næsten overrevet korsbånd... Jeg "nøjes" med cykling og målrettede øvelser - hvilket også er helt fint.

Nu til noget lidt mere spændende. Som det fremgår af bloggen, handler mit seneste indlæg om hvilke telefoncovers fra det svenske mærke RICHMOND & FINCH, jeg synes er de aller smukkeste. Indlægget er lavet i samarbejde med Metapic og R&F. Gennem indlægget fortalte jeg, hvor vigtigt det er for mig at passe godt på min telefon, men jeg deltog faktisk også i en konkurrence om, hvem der kunne lave det mest inspirerende indlæg om mærket.

PUHA det var en lang forklaring, men ihvertfald så VANDT JEG en flot tredjeplads og 100€ til at shoppe covers for!!!
I dag kom de så med posten, og NØJ de er lækre! Faktisk endnu flottere og bedre kvalitet end jeg havde regnet med. Tit når man køber et mobilcover, oser det bare langt væk af billigt plastik og "køb og smid væk" kultur, men de her mærkes altså bare som nogle der HOLDER. Både deres fede designs og farver, men i særdeleshed deres kvalitet.
På billederne ovenfor kan I se, hvilke covers jeg endte med at vælge. Faktisk tog jeg C med ind i beslutning, og han fik også lov at vælge lidt.

Jeg har allerede taget det gule cover med bladene i brug på min egen telefon - og det er SÅ smukt. En kæmpe anbefaling herfra og PS de har lige nu et udsalg kørende på siden med op til 70% rabat! Kig forbi gennem linket her.

Rigtig god aften til jer alle
~ Stine

Synes godt om

Kommentarer