Lilly and Mario

Liv, Ugen der gik, Kærlighed

Hej derude!

Jeg har nu haft mine to første uger på mit nye arbejde i Århus! Hold kæft jeg er glad og egentlig ret rolig, på trods af at hele institutionen og jeg lige er flyttet til et fuldkommen nyrenoveret (KÆMPE) hus lidt tættere på byen. Mine nye kollegaer og jeg (+ alle børnene) skal altså sammen sætte eget præg på vores nye vuggestue og børnehave - vi bliver nemlig en integreret institution - ét stort børnehus. Det er brandhamrende spændende, og jeg glæder mig helt sindssygt til på mandag når vi åbner for børnene og deres forældre. Det bliver simpelthen så godt.

OG så havde jeg en fantastisk fødselsdag i sidste uge. C havde lavet dejlig mad, lagt gaver frem og hyggede om mig hele aften efter en lang første arbejdsdag - og som om det ikke var nok, så bagte hans også lige kage til mit arbejde om fredagen. Kæft han er god. Jeg blev nærmest fejret hele ugen af svigerforældre, mine egne forældre, kollegaer osv.

Billederne ovenfor er fra da jeg fik min nyeste tatovering, en liljekonval (Lilly of the Valley). Jeg er nu oppe på fem styk, og kan mærke at jeg slet ikke er færdig endnu. Som jeg skrev i et tidligere indlæg, er den lavet af C's kammerat Dennis fra Fat Boy Tattoo i Vejle. Kig gerne forbi hans instagram @desc.tattooer. Dennis har den dejligste lille hundedreng, Mario, som var med sin far på arbejde i butikken, da C og jeg var forbi. Amen se lige hvor dejlig han er! Når ikke han sad lige under tattoo-stolen og sov som på billedet, løb han rundt og legede.


Det blev kun lige til en lille update i den her omgang. Alt er fryd og gammen her på det dejlige Trøjborg.
Håber I nyder jeres søndag

~ Stine

Synes godt om

Kommentarer