Layer on layer - best of H&M SALE

Liv, Mode

Hej derude!

Vi går langsomt men sikkert koldere tider i møde, og jeg kan roligt sige, at jeg er en af dem der glæder sig til efteråret. Personligt fungerer jeg ikke særlig godt i de omkring 30 grader, vi har haft denne sommer. Jeg holder ikke til at være i sådan en konstant og uudholdelig varme. Derimod elsker jeg forår og efterår, hvor temperaturen kommer ned omkring de 10-15 grader, og man kan have en god strik på - dét er det bedste!

"Lag på lag"-tendensen eller trenden er noget af det jeg nyder aller mest at klæde mig i, og vil ofte kunne ses med to, tre, fire lag på (specielt ude i den friske efterårs luft). Holder utroligt meget af en god frisk gåtur i det halvkolde vejr, hvor kinderne bliver let røde og friske af den kølige blæst.

Derfor kommer her et efterårsinspireret outfit, alt sammen fundet i H&M's SALE kategori. Efter min mening må denne årstid gerne få et lille (blødt) puf i farverne - elsker sort, men pastelfarver er simpelthen så flotte at kombinere med det mørke. Efteråret behøver ikke gå helt i sort, selvom vi er mange der føler os bedst tilpas i et "all-black-outfit".

Her er i hvert fald mit bud på de bedste efterårs items fra H&M SALE i øjeblikket.

Rigtig god mandag til jer!

~ Stine

  • Liv, Mode
  • 81 visninger

Synes godt om

Kommentarer