De 10 smukkeste covers fra RICHMOND&FINCH

Liv, ModeIndeholder tilknyttede links

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Metapic og Richmond&Finch

Hej derude!
Håber I alle har det fantastisk og nyder solen - nu hvor den igen kigger frem og varmer os. Det gør jeg i hvert fald. Synes der har været en del gråvejr og regn på det seneste, men nu begynder varmen for alvor at komme (tror jeg da).

Dagens indlæg kommer af, at jeg for kort tid siden købte mig en splinter ny mobiltelefon - UHA! Den var/er flot, lækker og genial men også virkelig skrøbelig (og i den grad ALT for dyr til IKKE at smide et cover på). Faktisk har jeg nu pakket den helt ind i både cover og panserglas. SÅ burde den altså kunne holde til lidt.

Tidligere har jeg været enormt dårlig til at passe på mine telefoner... Mere end 10 reparationer fordelt på 4 iPhones. UPS! Ej det er simpelthen for dumt, at være så klodset, uopmærksom osv. med noget som koster så mange penge. Undskyld at jeg lige bliver 1000 år gammel og "skælder ud", men det er mest møntet på mit eget 14-20 årige jeg, som måske manglede lidt respekt for ting og penge. Pinligt at jeg faktisk var "voksen" og stadig ikke kunne passe på en dyr telefon... Haha!

Nok om min tidligere store uansvarlighed og nu til sagen - DE HER COVERS ER FANDME FEDE!
Se lige de her top lækre Richmond&Finch covers, jeg har linket til ovenfor. De hjælper dig med at passe på "dit kæreste eje" og samtidigt er de ENORMT smukke. De kan virkelig give et frisk pust til et hvilket som helt outfit - alt fra sommerkjoler til casual arbejdstøj. DE PASSER TIL ALT. Richmond&Finch har SÅ mange forskellige covers, at det næsten ikke er til at fatte. De har altså noget for enhver smag og stil.

Her er mit bud på de 10 aller smukkeste covers fra deres hjemmeside. Klik på et af de links, som findes under billederne og kom direkte til siden. Her vil du også kunne finde alle de andre covers de tilbyder.

Rigtig god aften og pas på jer selv og jer(es telefoner)!

~ Stine

  • Liv, Mode
  • 43 visninger

Synes godt om

Kommentarer