Christmas is almost here

Liv, Kærlighed

Hej derude!
Så er der altså for alvor dømt juleferie i C’s og mit hjem i Århus. HALLELUJA!

I år er første jul i C’s og mit forhold, men vi har begge valgt at holde jul med hver vores familie. Vi skal altså ikke være sammen juleaften. Derfor valgte vi at holde vores egen lille bitte “før”-jul i går aftes D. 21. december (med matchende grimme julesweatre og det hele).

... og hold kæft det var en dejlig aften. Først lækker mad i form af store røde bøffer, sovs og grøntsager. Lige hvad vi trængte til. Derefter blev der sat julemusik på anlægget og tændt for den falske kamin på fjernsynet. Så blev der åbnet fælles gaver fra C’S familie og vores gaver til hinanden.

Til sidst lejede vi Die Hard fra 1990 (som viser sig at være en julefilm! WHAT!)

Simpelthen skide hyggeligt, og jeg faldt som sædvanligt i søvn på sofaen ca. kl. 22.
En vaske ægte juleaften for mig og min.

Nu sidder jeg så i toget på vej til Sjælland og senere Falster. Her skal jeg så holde jul med min mor, hendes mand, min bror og hans kæreste.


Håber I alle får den dejligste jul og passer godt på hinanden derude. Det er vigtigt, at man giver lidt ekstra kærlighed, omsorg og generelt bare en venlig hånd - ikke kun i “den mørke tid”, men faktisk hele året rundt. Tror det bliver et af mine nytårsforsætter - helt konkret, at spørge mine kollegaer, venner, veninder, familie osv., hvordan de har det.

Glædelig jul derude

~ Stine

Synes godt om

Kommentarer