Birthday comming up! Wishes and thoughts

Hej derude!

Håber I alle har nydt jeres weekend? Det har jeg nemlig!
C og jeg tog i lørdags en tur til Vejle. Her besøgte vi C's gode kammerat Dennis og hans kæreste. Dennis er, ud over at være en skide sød fyr, også er en hamrende dygtig tatovør! Så det blev til lidt blæk i både min og C's hud - kig forbi min instagram @stinebecken for at se resultatet. I kan jo også smutte forbi Dennis' instagram @desc.tattooer og se mere af hans flotte arbejde.

Som overskriften til dette indlæg indikerer, er det snart min fødselsdag! Så fylder jeg sgu 24 stærke år. Første gang jeg flyttede til Århus, fyldte jeg 19 år kort tid efter. Dengang stod jeg overfor STORE personlige udfordring - både i privatlivet og jobmæssigt i kraft af, at jeg skulle starte helt fra nul i en på det tidspunkt ukendt by. Kendte ingen og havde intet job.
Denne gang er jeg 5 år ældre, 5 år klogere - på mig selv og mit liv, er færdiguddannet, har venner/veninder i byen, et nyt spændende job at se frem til, samt en dejlig kæreste at dele det hele med. Alt er skide godt.

Ovenfor kan I se nogle af mine fødselsdagsønsker for i år. Jeg er egentlig ikke særlig god til at finde på ønsker, men sidste år besluttede jeg mig for, at skrive ned lige så snart, jeg faldt over noget. Så blev det altså til disse lækre ting.

Rigtig god mandag aften til jer

~ Stine

Synes godt om

Kommentarer