Heej igen<3

Idag har jeg fundet 10 gode produkter til under 100 kr, da jeg tænker at mange ikke lige har en helt masse penge (ligesom mig haha) men stadig vil have noget godt makeup!

Det første produkt er ELF´s eyebrow kit, jeg har brugt deres eyebrow kit i lidt over et halvt år, og det er SÅ godt, og der er virkelig meget produkt i (min første har jeg haft i over et halvt å,r og der er stadig produkt i) et super lækkert produkt og holder længe på øjenbrynene!

Det næste er Nyx´s wonderstick, hvor der er highlighter i den ene ende og en contourstick i den anden ende, købte selv min dengang jeg var i USA, var helt vildt glad for den, har så fundet andre produkter jeg bedre kan lide, men den her kunne jeg sagtens finde på at købe igen!

Nr 3 er min YNDLINGS mascara, den er så sindsygt billig, men virkelig virkelig god, den er virkelig god til at give længde, ikke specielt meget volume hvilket passer mig perfekt, da jeg elsker lange og tynde vipper

Den næste ting er nok mit største musthave er for tiden og det er selvfølgelig Loreals "brow artist plumper" den er SÅ god, jeg tegner egentlig bare formen med en tynd øjenbrynsbørste fra m cosmetics og mit eyebrow kit fra ELF også fylder jeg ud med den, fungere sygt godt!

Nr 5 er min yndlings liquid lipstick! Den er så naturlig og er så rar og luftig at have på læberne, mega let at påføre og man skal ikke mærke man har den på, SÅ lækker!

Nr 6 er helt klart en god læbestift til prisen dog ligger den lige under de 100 kr (99kr) men den er super lækker

Den næste kender de fleste nok og det er den kendte stay matte pudder, mega lækker og mega billig, men god at have med i tasken da den ikke holder så længe på huden

8 er nok en af mine yndlings produkter for tiden, og det er min "wake me up" concealer, bruger den hver dag, til lige at dække nogen rødesteder på min hud eller en irriterende bums inden jeg tager i skole, da det ikke altid at jeg lige orker at tage det hele på haha


De to sidste tænker jeg at jeg tager sammen da de hænger lidt sammen, den første ting er Nyx´s butter gloss, ELSKER DEN det er en af de første lipglosses jeg har prøvet der ikke sådan klistre, den er så utrolig lækker at have på læberne, også er der nogle sygt flotte farver. Den anden kender de fleste nok, og det er Nyx´s soft matte lipcream, den er så let og mega dejlig at have på læberne og når den er tør, mærker man slet ikke til den!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey <3

Jeg vil starte en serie herinde, som vil være en serie hvor jeg vil jeg komme med ideer og inspiration til forskellige outfits til forskellige begivenheder.

Der kommer alt fra hverdag og skolefotos til koncerter og bryllupper!<3

I dette indlæg vil det blive en ide til et outfit som jeg havde tænk kunne bruges til en konfirmation da dem der skal til en masse konfirmationer snart skal til at overveje tøj (glæder mig selv for SYGT til alle de konfirmationer jeg skal til, det er SÅ hyggeligt), specielt til en der ikke er specielt meget til kjoler


Jeg har valgt en sølv velour højhalset trøje, for at gøre det fint og feminint, også et par basic hvide jeans til da jeg synes blusen er meget "fancy"i sig selv, til det sæt har jeg valgt et par sorte støvletter (som jeg virkelig ELSKER!!) for lidt at bryde det der lyse look jeg har bygget op, og gøre det lidt mere råt men stadig feminint.

Af makeup vil jeg vælge at holde det neutralt på øjnene, men give ansigtet en flot glød med en highlighter hvor jeg så har valgt min YNDLINGS highlighter som er fra MAC og er i farven "soft & gentle" dertil har jeg valgt en lidt mørkere læbe og der har jeg taget "nyx ligneri" i farven "beauty mark"

Jeg håber i kunne lide mit indlæg! <3


Knus <3

1. 2. 3. 4. 5.

Likes

Comments

Hej til alle både dem der fulgte med før og nye!

Jeg har valgt at starte forfra, efter et halvt års pause ca. Fordi jeg virkelig har savnet at lave indlæg!

Den her gang vil jeg sætte mere fokus på inspiration til outfits, makeup og værelse, da der ikke rigtigt sker noget spænende i min hverdag i øjeblikket, udover overdrevet mange lektier og en masse søvn ahah

Men skal nok få sat noget tid af til at blogge! <3

Knus <3


(Støvlerne på billedet kan købes HER)

Likes

Comments