hejsan och framför allt, GOD JUL!!! Hoppas ni hade en härlig julafton, åt lite gott, öppnade paket men framförallt umgicks. Min julafton var jättemysig, tillbringades med lite kusiner hos mormor och morfar, med en massa god mat, och då menar jag massa haha.

Tyvärr så vet jag att det finns människor som inte kan ha en bra julafton, av olika anledningar, men jag hoppas verkligen att alla någon gång ska få ha en kul jul, eller iallafall fira någon annan rolig högtid!

vi hörs pusspuss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

God kväll på er alla!
Äntligen är denna höstterminen slut och nu kan man börja se fram emot sommarlovet (hehe vadå tidig?) Galet att vi fick lov så sent tycker jag, man brukar väl ha lov i typ en vecka innan julen, eller kommer jag ihåg fel?? Men nu är det som det är, julafton på lördag och om lite mer än en vecka nytt år??!
Ha en bra kväll, kram

Likes

Comments

Hej på er!!! Hoppas ni hade el bra dag igår, själv var min bra! I skolan hände inget speciellt, men efter åkte jag och fixade mina naglar, blev jättenöjd, matta svarta!! Efter det var det ledaravslutning där vi provade present och fikade.
Hoppas er dag varit bra och att er julvecka blir bra, pusspuss

Likes

Comments

Hejsan!! Helt sjukt att det på söndag är 4de advent! inleder på måndag sisa veckan innan lovet, och antar att det blir en lugn vecka. Inte haft läxor eller inlämningar på nästan två veckor, vilket varit sååå skönt! gäller bara att kämpa fram tills torsdag sen väntar ett tre(??) veckors långt lov! Torsdag slutar vi innan elva, allt man gör då är typ att fika och dela ut betygen...

Hoppas ni har haft och kommer att få en bra vecka! pusspuss

Likes

Comments

Godmorgon!! Klockan är just mu strax innan 9 och jag ligger i en matta på hallen. Snart dags för lägerdag och då kommer ca 110 barn mellan 8-12 år.. kommer va helt slut nät jag kommer hem!
Hoppas ni får en bra dag Pusspuss

Likes

Comments

Hej på er!!
Var ju somsagt hos min kompis i Karlskrona från fredag till lördag, åkte sedan direkt från tåget till mina kusiner för lite god mat.
Förra helgen var det första advent och då bakade vi pepparkakor, denna helgen var det lussebullar på schemat, helt sjukt att det redan är andra advent!
Hoppas ni får en fortsatt bra andra advent pusspuss

Likes

Comments

Hej!! Sitter just nu på ett tåg mot Karlskrona ska dit och hälsa på Olivia! Tanken är nog att vi idag fikar lite, äter och kollar på serier eller film typ, imon blir det antagligen att vi kollar på jsm och kanske kollar lite på stan. Ser iallafall fram emot detta eftersom jag aldrig riktigt varit i Karlskrona, eller har egentligen varit där massa fast där är jag mest på båten pappa jobbar på, så mu blir det att jag är där "påriktigt" i nån dag! Hoppas ni har en bra dag pusspuss❤️

Likes

Comments

Hej på er!

Idag är det fredag, vilket jag gillar! Var hemma från skolan igår pga lite feber och en rejäl förkylning:( men idag var jag tillbaka i skola, där inget speciellt hände.

Efter skolan åkte jag hem en snabbis, bytte väska och gick vidare till bussen. Skulle träffa laget på Grand vid 16, men pga av mycket rea i både stan och på grand var bussarna sena, så mycket folk överallt. Men iallafall hittade vi det vi skulle och traskade sedan till ner Fortnox, där helgen tävling kommer hållas. Idag hade alla lag som tävlar RC1 och första poolen i RC3 friståendeförträningen, vilket gick ovanligt bra!

hoppas du haft en bra dag! Hörs kanske imorgon pusspuss!!!

Likes

Comments

Hej!!!
Idag var en hyfsat bra dag i skolan, helt vanlig dag med helt vanliga lektioner. Efter skolan var det däremot andra planer, istället för att vara ledare för mina gymnaster hade vi en extra friståendeträning i lilla Hovmantorp. Det gick bra, känns ganska bra i för tävlingen men däremot hade jag börjar få alltmer ont i ryggen, vilket såklart inte är positivt!
Imon väntas läkarbesök och på torsdag sjukgymnasten, hoppas på bättre resultat!➰

Pusspuss

Likes

Comments

Hej!!!
Nu var det typ 917271 dagar sen jag skrev, men hör kommer en snabb update på vad som har hänt under veckan/veckorna!!
Har fått svar från röntgen, allt såg fint ut men har fortfarande väldigt ont:((
Fyllde år i lördags och dagen spenderades med härliga vänner och massa glitter
På lördag kär vi vår första tävling på terminen, rc3 på hemmaplan!! Tävlar tyvärr bara i fristående pga av skadan men är ändå sjukt taggad även fast jag vet att vårt lag inte är riktigt redo....
Men detta var tre snabba saker sol har hänt/kommer att hända
Pusspuss❤️

Likes

Comments