Jag ligger i min säng med en rejäl förkylning och huvudvärk. Det är skola imorgon och jag är super stressad över att jag kanske kommer missa någon dag för att jag är sjuk. Just nu är jag ganska uttråkad och kom på att jag har glömt att lägga upp bilder från Maldiverna. Jag har inte haft tid till att göra det innan men jag har ju gott om tid nu. Jag tänker att jag väljer mina favoriter från resan och så får det räcka.

Denna lilla ö som jag bodde på hade knappt någon wi-fi, den låg mitt ute i indiska oceanen, det var bara 34 gäster på ön totalt och jag hade nästan hela stranden för mig själv. Fattar ni hur öde och litet det var. När vi skulle åka hem så var jag jätte taggad på att komma hem till civilisation. Just det jag är lite smått rädd för hav, men ändå vågade jag simma med vilda hajar och sköldpaddor. Det var revhajar men ändå. Men jag måste nog säga att det är det vackraste ställer jag besökt (kanske därför vi har åkt dit 3 gånger) och vatten var det finaste jag sett. Jag har tagit alla bilder själv (pappa tog några när jag gick och så men). Jag kände mig oerhört cool när instagram kontot för ön började följa och gilla mina bilder på instagram. Frukost, lunch och middag var det buffé ( ja det innebär efterrätt) och det var rena lyx resan. Men jag är bland dom blekaste personerna jag känner så jag blev väldigt solbränd och det blev jag den första dagen. Men nu har skolan börjat igen och jag är tillbaka till mörka Sverige. Men jag ska inte klaga även om mitt huvud värker från alla sidor.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Gott nytt år!! Detta året har varit ett väldigt bra år för mig och jag hoppas det har varit bra för er också. Idag har vi firat nyår med kompisar och det har varit jätte trevligt!imorgon åker vi till Maldiverna och jag har planerat att ta massa bilder där. Jag måste verkligen sova nu eftersom att jag ska gå upp tidigt imorn så jag önskar alla en jätte bra start på 2017💗💗🎆🎆

Likes

Comments

Nu har det varit jul o jag fick en kamera!! Jag fick en röd nikon b700 o när jag fick den så blev jag så glad så jag grät. Jag vill bara säga god jul även om det är sent. Hoppas ni alla har haft det bra💗

Likes

Comments

Dom här veckorna har varit ganska bra😊 Jag har jullov på torsdag och det ska bli super skönt.jag har valt ut några bilder som tagits under dessa två veckor. Ska ni göra något på lovet. Hade varit kul att veta vad de få som kollar på mina inlägg ska göra☺️ Själv ska jag åka på semester till Maldiverna. Det ska bli riktigt härligt. Vi har varit där 2 gånger tidigare och vi ska åka till samma ställe som vi brukar så det är inte helt främmande🙂Hoppas iallafall att ni har en god jul och ett gott nytt år😚🎆🎅🏼

Likes

Comments

Sitter i min säng och väntar på att tiden ska passera till lovet. Min hund gör mig sällskap. jag planerar att sova nu efter jag har skrivit klart detta. Vädret har gått mycket upp och ner, Igår var det plus 6 grader och idag minus 6 grader. Nu är det inte länge kvar till jul och nyår. Spännande ska det bli! Jag börjar bli trött på att det är så mörkt. Det gör mig så trött och det känns typ som att jag aldrig vaknar helt, som om en del av mig fortfarande sover. Det är nog bra att det blir lov så att man kan få sova ut. Imorgon är det Lucia men jag vet inte om vi ska göra något speciellt i skolan. Jaja nu ska jag sova, Godnatt!

Likes

Comments

Här sitter jag med en chipspåse på vänster sida och en dipp skål på höger sida. Jag har klarat av alla prov för veckan och nu kan jag slappna av o kolla på idolfinalen. Det är så skönt att bara kunna chilla ibland o inte oroa sig fär en massa prov eller vad som händer i framtiden. det är precis vad jag ska gära nu. Jag ska forsätta äta mina chips och kolla klart på idol. Om det skulle vara någon som undrar vem jag hejar på så är det Liam. Jag tycker att han är bra och så är han ganska söt också  ; ) Jag har inte haft tid till att slappna av på hela veckan så nu tänker jag sluta detta inlägg med några bilder jag tagit under veckan.

Likes

Comments

Idag har jag varit på julmarknad. Det var jätte mysigt men jag frös så mycket så jag var tvungen att ta ett varmt bad när jag kom hem. Jag börjar verkligen få julkänsla. Vi har också köpt en gran som vi ska pynta imorgon och vi ska ställa fram alla jul dekorationer vi har. Jag ska också ha julbak den här veckan så jag har en hel del att se fram emot. Nu behöver jag bara gå igenom 14 skoldagar kvar sen så är det liv som verkligen behövs. Jag känner mig inte lika stressad över alla prov jag ska ha till veckan för jag har verkligen pluggat som en galning nu på kvällen. jag känner också att inom vissa ämnen så spelar det inte så stor roll vad man får för betyg i utan det är hur mycket man själv tycker man har lärt sig som spelar roll. Det ända man kan göra är ju att göra sitt bästa!!

Likes

Comments

Idag har varit en lugn dag. Ibland är det skönt att bara göra ingenting . Vintern är fin trots att den e så kall. Nu är det bara två veckor kvar av skolan innan lov!! Det ska bli så skönt! Så mycket mer än så har jag inte att säga för idag.

Likes

Comments

Idag är det första December!!! Idag öppnade jag lucka numer ett på min tomte kalender som jag har haft varje år sen jag var liten. Skolan idag har faktiskt varit ganska kul. Vi hade något som kallas framtidsdagen idag på skolan då både föräldrar och andra kom till vår skola och pratade om deras jobb och lite annat som har med vår framtid att göra. vi hade också en mässa där det stog folk från olika jobb och gymnasium och pratade lite med oss om deras jobb eller gymnasium och så får vi se om vi blir intresserade av något. Det var iallafall ganska kul, vi hade inte några vanliga lektioner idag heller så det var rätt skönt. En sak som jag tycker var lite mysigt var att det snöade idag. Det är ju lite kul att det kom på första december enligt mig. Jag har också bakat med min klass nu efter skolan var slut så det var också kul. Jag kan nog säga att denna dagen har varit en mycket bra dag!

Likes

Comments

Idag har jag haft en hel dag som bara har bestått av problemlösning. Idag har verkligen varit den tråkigaste dagen på veckan. Vi spenderade de första timmarna på att lära oss om problemlösning och göra några små uppgifter. Det sista vi gjorde innan dagen var slut var att ha ett mini prov inom problemlösning som gick skit dåligt. Den första halvtimmen så var det ända som stog på mitt papper mitt Namn och klass. Jag kan överdriva lite just nu eftersom att jag är väldigt stressad över skolan med tanke på att jag missade två dager för att jag var sjuk förra veckan och missade ganska mycket som jag måste ta igen. Jag tror att dagen hade varit mycket bättre om det inte gick så dåligt på provet plus att jag är ganska grinig för att jag är trött hela tiden. Jag fick också reda på att jag har matte och spanska prov nästa vecka, det är två saker till att se fram emot : ( Jag ska försöka att se på saker lite mer positivt , Jag brukar faktiskt vara en hyfsat positiv människa men denna veckan har jag varit ganska grinig. Men imorgon är en ny dag och jag börjar inte skolan förens 9:45 så jag får sova längre : )

Likes

Comments