Önskelista!

Kanske lite sent på bollen - men det kan väl vara kul att se vad man har på önskelistan? Det tycker jag i alla fall!


Handtvål och doftpinnar från Rituals

Har nyss bytt rum som tydligen inte luktar så gott (mamma påpekade häromveckan att jag luktade mögel...), dessutom ser handfatet ganska deppigt ut så med fin och välluktande tvål försvinner förhoppningsvis både deppigheten och lukten....


Presentkort på söderbokhandeln

I studentpresent fick jag ett presentkort på Söderbokhandeln vilket var mycket uppskattat. Gick dit en planlös sommardag, strosade runt och frågade en gullig gubbe om boktips - han var superentusiastisk och gav fina och detaljrika beskrivningar om böcker han tyckte att jag skulle läsa - gos! Så ett presentkort där för en liknande upplevelse och flertal läsupplevelser hade varit mysigt!


Marimekkotyg

Syr ju en del så ett marimekkotyg hade ju inte suttit fel om man säger så...


Engångskamera

Är brutalt dålig på att komma ihåg att ta bilder, och jag vill ju inte att folkistiden ska bli bortglömd i efterhand, så en engångskamera för att man ska bli mer motiverad till att fota hade uppskattats!


Presentkort på Ellen ragni

Har två par från Ellen ragni sen tidigare som jag avgudar men nu har priserna blivit skyhöga... SÅ ett presentkort är nog min enda väg till ett nytt par...


Denna väska!


Pengar till en bh

Har en enda bh i min ägo som jag köpte på Ullared för två år sen, den är helt underbar men den är vit och gulnar därför fort och ser skitäcklig ut... Och vafan! Man kan inte ha EN bh!

Gillar

Kommentarer