Det gäller att acceptera

Hej! Så längesedan jag uppdaterade sist. Tänkte börja blogga igen då jag verkligen saknat att sätta mig ner och skriva av mig.

Jag känner att jag inte behöver säga mycket mer än att det är fruktansvärt med allt gällande Corona. Men någonstans gäller det att man får acceptera att läget är som det är och försöka göra det bästa utav situationen. Distansundervisning har verkligen inte varit min grej. Har väldigt svårt att koncentrera mig på lektionerna och få saker gjort hemma samt att jag saknar skolan SÅ MYCKET (Det trodde jag nog aldrig att jag skulle säga). Saknar det sociala, att träffa kompisar varje dag men även lärare. Saknar att ha RUTINER. Men läget är som det är och jag kan ingenting göra mer än att göra det bästa utav situationen.

Imorse åkte jag, mamma, pappa och Bella ner till vår stuga i Varberg. Det börjar verkligen hände grejer här! Tänker att jag kommer att uppdatera ganska mycket om renoveringen mm gällande huset för tycker sånt är så roligt! Speciellt inredning. Idag har vi varit och tittat på färg och lite smått och gott så vi får se! Vi åt även en jättegod lunch på Verket som har SÅ najs streetfood. Senare ikväll ska vi iväg på en jättefin resturang här i Varberg och fira mamma och pappas bröllopsdag.

Ta hand om er!
Kramar, Stina <3

Gillar

Kommentarer