hej allisammans! har inte vartit aktiv här på sistonde men jag ska försöka va det lit oftare iallafall! hoppas ni mår jätte bra det gör faktist inte jag för jag är sjuk jag är lixom förkyld o de e inte roligt. iallafall nu har jag ju börjat femman o det känns ju ganska bar bara att jag saknar en vis person väldigt mycket för hon fanns där o stöttade mig när jag behövde det, men när hon fick barn så slutade hon ju men det går ganska bar utan henne men jag saknar henne iallafall. det är ju snart halloween och så så jag och min kompis ska åka t Ullared frö vi ska ha en fest hade vi tänkt så vi ska köpa massa grejer där osv det kommer kanske ett inlägg om det lite senare, hoppas ni har et bra tills nästa gång hejdå!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! igår var jag på Kolmårdens zoo. Vi gjorde  inte så mycket men vi åkte lite karuseller köpte lite godis tog lite kort. Jag tog kort med vargen men bilden blev för lite så jag kan ej lägga in den!. Men det vara lite om min dag i går!😚. Puss puss.

Likes

Comments

Hej! På er idag ska jag till Kolmården med min kompis och hennes lillebror. Vad ska ni göra i dag??💕😚. Ha en bra dag😋. Puss puss.

Likes

Comments

hej! detta är mitt första inlägg och jag tänkte att ni ska få följa med mitt liv ett tag nu! jag är intresserad av moden hälsa skönhet och träning!

Likes

Comments