Zzzöndag

Heja pappsen!! Skriken som löd över ÖIP när han hade sista 10 m kvar haha KÄMPIGT

Blev inte lika långt för mig då jag samtidigt fick reda på att jag har match imorgon. Kände dock att det var lika bra att träna när pappa ändå fått med mig ut och lite jobbigt blev det.

Har spenderat dagen i Kosta efter vårt lilla träningspass imorse. Jag körde dit och det gick superbra får jag väl säga. Vi började på Outlajten (Kosta Outlet....) och päronen fyndade lite. Sen blev det classic söndagsstek hos mormor - har nog ätit det varje gång hos henne så länge jag kan minnas. Sjukt egentligen. En gång i tiden trodde jag t.o.m att det var det enda mormor och morfar åt i och med att vi alltid åt det när just vi var där hahah. Logic thinking since 1998:-)

Körde en sväng med växeln också så nu imorgon ska jag boka tider på körskolan. Heh. Det skrev jag ju förra veckan också.. MEN NU MÅSTE JAG.

​Vi vann ju förresten med 5-0 mot Kalmar igår! Det kändes jämnt men vi fick till många bra kombinationer, stängde av deras spelare bra och var hungriga framåt så fem mål och fyra målskyttar senare var det bara glädje. 

// S. Holm

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229