Trevlig tisdag

Hjälmen fyllde 25 förra veckan så igår bjöd hon på kladdkaka till gänget!

Hej på er och vilken vintrig fin onsdag vi har idag! Minusgrader igen, snötäckta vägar (som sakteligen smälter bort dock!) och solsken:) Jag är ej positiv till det kalla vädret, men i det negativa får man hitta det positiva.

Imorse fick det bli cykeln då vi bytt till sommardäck i tro om att våren var här - men icke. Surt att åka på en tillsägelse (minst) när man precis tagit körkort liksom, så det riskerar vi inte!

Igår på träningen körde jag fullt ut och det gick faktiskt superbra! Både för mig och för mitt lag. Vi körde 3 mot 2 (intervallspel) i princip hela träningen och vi vann 4 av 4 matcher! Gott snack. Det känns som en evighet sedan jag var med på träning och det var ännu längre sedan jag vann på träning så det kändes fantastiskt!

Till middag gjorde jag mig en sallad med sojanuggets. SÅ himla gott! If you haven't tried - try! Kvällsunderhållningen igår blev herrarnas landskamp mot Rumänien. Det blev tyvärr torsk med 1-0 och jag somnade i soffan i andra halvlek efter vadmassage i paus. Himla segt att gå upp och borsta tänderna där runt 22.30.. Tur sminket var av i alla fall haha, DEN är då jobbigare.

Hoppas att ni har en bra onsdag och att jag får till en lika bra träning idag som igår, hej<3

// S. Holm

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229