Totalt överumplad

You know what guyyyys? Jag hinner inte med bloggen just nu. Projektledningen har rivstartat och det är mycket litteratur (vi som trodde att terminen började med den värsta kursen, det har bara blivit värre).

Jag återkommer förmodligen i helgen! Nedan har ni i alla fall några snapshots från dagarna, håll till godo. Kramen.

Odenplan är julpyntat. Så fint! / Påfyllning av mina Kiehlsprodukter; ansiktskrämen är SJUK och ansiktsvattnet behövs verkligen till mitt torra fejs. Recommend.

I den mån jag hinner river jag av lite träning mellan skola och vidare läsning. Vi ska såklart inte glömma den dagliga december challengen som jag skrev om förra veckan. Idag var det ökning igen, just nu uppe i 40 knäböj, 11 armhävningar och 22 russian twist. Fasar för nästa vecka..

Finaste skolan imorse. Sagolikt.

Efter 2h föreläsning. Soooool och minus, älskar skiten!!

Me and my friendz, but not on the same pic:/

Alltså pga sjuka eksemutslag på halsen nu (som kommer och går) så ska jag försöka äta bättre och testa mig fram bland livsmedlen nu i vinter. Enligt medical medium (den enda man bör lyssna på efter rådgivning från min vän Fia) så ska jag försöka eliminera mjöl, ägg, socker, mejerivaror och minska fetter (både bra och dåliga) samt börja med sellerijuice varje morgon. Sellerin har jag testat innan och jag klarade det i 14 dagar tror jag? Sen blev det för omständigt att mixa och jag klarade inte smaken längre. MEN, nu ska jag klara det året ut tänker jag. Bara 21 dagar kvar, det löser vi!

Många saker, bl. a akne och eksem, har (som jag förstått det som) mycket att göra med levern och hur den presterar/icke presterar pga vissa saker man stoppar i sig. Så nu har jag köpt hem citroner, ingefära, selleri, machesallad, massa frukt och bär, spirulina osv. Största utmaningen är absolut inte att äta nyttigt, utan det är att inte få äta vissa andra saker, som t. ex sojamjölk till gröten, creme fraiché i maten, göra goda (onyttiga) bakverk osv.

I och med att jag allt som oftast använder produkter utan parfym eller konstiga ämnen, inte använder smycken och tvättar och städar ständigt så känns det som att kosten är det enda som är kvar att utforska. Sen har torr hud och eksem att göra med kylan också, but this shit I got ain't normal, I'll tell you.

Håller tummarna för förbättring!

// S. Holm

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229