Superbra och superdålig

I torsdags fick vi träna på Myran, guld! Gräset är verkligen perfekt där nu, fantastisk matta. Kan inte bli bättre när det är sån där fräsch höstluft och lite regnigt i luften också! My kind of prac. På något sätt känns det som det alltid går bra på dessa träningar haha, wierd.

Fia och jag satt kvar på planen lite och snackade efter träningen - behövs ibland. Vi njöt väl mest av den, redan tidigare nämnda, friska luften också haha<33

Fredagsträningen ägde rum i Tipshallen. När det är svinkallt och snö ute så är jag mer än tacksam för den där hallen men konstgräs och inomhus är annars det värsta jag vet. Största anledningen är för att så många av mina skador uppstått pga alla underlagsbyten och speciellt detta konstgräs. Så hårt och slitsamt underlag, gillar inte!! Knäleder och fotleder får ta så mycket stryk. Kul för en med hälsporre också... Sitter väl i huvudet också, för mina träningar blir alltid dåliga där inne:))))

Så efter en skitträning gjorde jag mig kycklingtaco på kvällen samt bakade kaffemacarons medan jag kollade Idol. De där macaronsen får sig ett eget inlägg sen med massa smarriga bilder, så kika in igen nu under helgen vettja;)

Nu är jag påväg mot Borgeby för match. Vi är snart framme tror jag, matchen börjar 14 i alla fall. Tror de ligger etta i serien så vi har inget att förlora idag.

Efter matchen blir det trevligheter med laget, wihooo!!

Hade gott haj

// S. Holm

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229