Sicko mode

Hej på er!

Idag är verkligen en sjuk-söndag hemma hos oss, alla ligger däckade i sina sängar. Igår var halsen värre på morgonen men framåt kvällen kände jag mig frisk så då hängde jag hos Elin med hela kvadden. Tacos, snacks, spel och film - superduperkväll. Idag är jag betydligt tröttare, tjockare i näsan och har huvudvärk så att jobba imorgon känns inte helt relevant just nu.

Kaos

Trots tung i huvudet så gick jag upp vid 9 och började städa rummet. Ni vet när man hittat något i byrån och sedan ser massa andra saker som lika gärna kan slängas, då börjas det rensas för fullt. Jag tvättade äntligen mina sminkborstar (är så dålig på det) och hittade ett fiffigt sätt att torka dem på - för ställer man dem upprätt så åker vattnet ned i hårfästet och då är det risk att limmet lossnar.

Elle-galan<33

Dagens kokosgröt:

1 dl vatten
1 dl sojadryck
1 dl havregryn
1 dl kokosgrädde, både det fasta samt vätskan
0,5 dl kokosflingor
2 st hackade dadlar
Pumpafrön, salt

Tillbehör: fryst mango, hasselnötssmör, jordnöttsmör, sojadryck.

Hela dagen igår och nu under förmiddagen har jag suttit med min lilla journal. Oftast har jag inte orken när jag kommit hem från jobbet/träning så jag får ta vara på helgerna när det finns gott om tid. Väldigt avslappnande att bara sitta och måla, sen blir det ju ett och annat YouTube-klipp i bakgrunden men men, måste göra flera saker samtidigt osv...

Vi hörs när vi hörs, förhoppningsvis blir jag frisk snabbt annars kan jag nog ligga hemma en vecka (som jag brukar göra någon gång om året). Ta hand om er!

// S. Holm

Gillar

Kommentarer

Julia Blomgren
Julia Blomgren,
mittikvadden
mittikvadden,
Instämmer med föregående talare.nouw.com/mittikvadden
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229