Semester - CHECK

Hej på er trogna/nya läsare! Nu är det tillbaka till rutiner och jobb och träning. Kanske ska börja blogga någorlunda regelbundet nu hehe. Inte orkat under semestern alltså.

Det har ju blivit lite knasigt för mig senaste månaderna i och med att jag varit sjuk till och från. I juni fick jag ju bältros och kunde inte träna på två veckor o inte jobba på en. Därefter tränade jag i två veckor med sveda i halsen (som blev värre) vilket gjorde att jag inte kunde träna de två kommande veckorna (de sista av vårsäsongen) heller. 

Nu v. 28-29 har vi haft fotbollsuppehåll så det var alltså två sjukveckor + två semesterveckor sedan jag tränade fotboll?! Idag drar vi igång igen och de ska bli så kul!

V. 28 var jag på Kreta och njöt med mamma och lillbror. Ska köra lite dag-för-dag-inlägg från resan tänkte jag. Jag tar orimligt många bilder när jag väl är iväg så vill ju gärna visa er dem också:))) Förra veckan var jag mest hemma och körde igenom kroppen på gymmet. Vi åkte på lite dagsturer med familjen men annars har jag plöjt några säsonger av Teen Wolf, måste ju checka av minst en serie per år i alla fall:P

Mer om semestern senare, nu blir det jobb till 16 och därefter träning tjoho!

Ha det gott, vi höres!😄

// S. Holm

Gillar

Kommentarer

mittikvadden
mittikvadden,
hoppas det är bra med dig Stina!nouw.com/mittikvadden
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229