OAS - vegansk fika i Kalmar

Igår var det en fullspäckad dag i Kalmartrakten. Mer om det får ni se ikväll (har inte laddat över alla bilder från kameran). Många bilder knäpptes på detta ställe så det får väl ett eget litet inlägg tänker jag.

Efter att ha slängt ut frågan på snap (vad man ska göra i Kalmar i 8h) så fick jag tips från Nellie om detta fikaställe. Tiden var ju på vår sida så varför inte liksom. OAS hette det, ligger på Storgatan 26 i Kalmar och har alltså veganska drycker, smoothies, bowls, lunch och fika. Väldigt goda grejer och mysig inredning, dock var det väldigt litet. Men de kanske kan expandera om omsättningen pekar uppåt, vad vet jag? Vi behöver fler sådana ställen tycker jag så det är absolut ett tips till er alla, för att uppmuntra kedjan.

Golden latte, bounty brownie och avokadomacka! Mamma och pappa tog pankisar.

Dessa tre saker tog jag. Måste faktiskt säga att jag gör alla tre minst lika bra hemma. Den där brownien kan man nog slänga ihop av dadlar, kakao, kokosflingor och en kokosmitt av kokosflingor och kokosgrädde/mjölk. Kan ju testa någon dag? :)

När man för en gångs skull ber mamma ta ett sött kort och så tar pappa också fram mobilen så man sitter där med en massa paparazzis från alla håll:)

Gud vilken överdriven bildbomb. Men alltså mat och mysiga ställen måste man ju bara ta massa kort på, när man väl är där liksom.

// S. Holm

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229