Mycket nu, men snart så..!

Det är lite stress med ansökan inför plugget, det är 12 dagar kvar och jag funderar fortfarande på vad fasen jag ska ta vägen i livet. Att vara fast på ett ställe 3-4 år gör mig avskräckt nästintill, tänk om jag inför sista året helt skulle vilja ändra riktning liksom? A ja, jag får väl söka in på saker jag är intresserad av nu så får vi hoppas att jag 1. blir antagen och 2. fortfarande har intresse för det till/efter examen.

Inför helgens ev. vlogg försöker jag nu rensa hela min kamera samt Mac på bilder och föra över till ett ställe där det faktiskt finns lagringsutrymme heh. Det här med att föra över bilder i tusen mappar och att de blandas och inte hamnar i datumordning gör mig galen. Så i ex. "Mobilbilder"-mappen - som varje år innehåller minst 2000 bilder - ligger alla bilder huller om buller.. Superenkelt att hitta då liksom:)))) Så störande.

Och på tal om helgen och Stockholm så försöker vi hitta ställen att äta på. Bokningarna går ju åt av bara farten så vi får se till att boka någon restaurang ikväll. Många ställen tar inte bokningar, typ hamburgeställen och mysiga fik/salladsställen så där får vi väl helt enkelt chansa. Det finns så mycket att välja på, vill äta överallt... :( Hoppas man kan flytta till Stockholm snart - matutbudet är ju himmelskt..

Back to work, vi hörs när vi hörs! 

// S. Holm

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229