Miniweekend, jetlag och glittershow

Hej gänget!

Söndag kväll och jag är inte alls redo för föreläsning imorgon. Vi har haft långledigt från skolan (tre dagar i rad) och i kombination med att min bror varit i Tyskland så har jag haft en weekend hemma själv. Väldigt skönt faktiskt. Jag har gjort sånt som man kan göra när man är hemma själv, dvs göra exakt ingenting blandat med att sjunga och dansa som en galen individ, kolla serier och laga mat i 2h för att slippa återgå till plugget. Typ så. Så härligt man kan ha det:)

Nya jackan från asos. Premiäranvände den idag men behöll prislappen på - om den skulle göra mig besviken under dagens snöoväder. Men vet ni - den klarade värmetestet och snöflingorna så den är nog bannemej godkänd.

Idag har jag träffat en jetlagad Annapanna efter hennes hemkomst från USA med landslaget. Vi (Anna) shoppade lite inför Fotbollsgalan imorgon och jag kan bara säga att hon kommer verkligen skina och glänsa, som den stjärna hon är. Jag har då tagit mig an uppgiften att fixa hennes hår imorgon och OM jag mår skit? Tänk om jag förstör hennes hår årets viktigaste kväll?? Att locka mitt eget hår kan jag otroligt bra om jag får säga det själv, men någon Anna(n)s... (Ha.Ha).

Men hörrni, mitt viktigaste budskap här ikväll är att ni för attsingen inte får missa Fotbollsgalan imorgon måndag TV4 kl. 20.00!!! Anna är nominerad i kategorin för allsvenskans mest betydelsefulla spelare och om hon inte vinner kommer jag gå i taket. Sjukt konstigt är att hon inte blivit nominerad till Årets forward också, hon vann liksom bara skytteligan i allsvenskan (kom också tvåa förra året skall nämnas)..

Godnatt på er! Jag skall försöka återkomma med bilder på modellen imorgon 😉

// Stina

Gillar

Kommentarer