Högtidsgänget i farten igen

Hej och god förmiddag på er! Jag har suttit och laddat upp gårdagens material nu på morgonen och insåg att jag verkligen knappt tog några bilder?? Men jag har en ursäkt, jag filmade! Jag försöker ju komma igång med vloggandet men jag är ju himla orutinerad och ofta finns det inte så mycket att säga? Jag förstår inte hur alla Youtubers ständigt har någonting att berätta, och inte lite heller, de kan lägga fram en hel debatt om saker och ting.

Aaanyways. Igår hängde jag hos Elin med det s.k högtidsgänget (Elin, Moa, Malle o Alex). Det brukar sluta så haha, vi samlas hos Elin och lagar mat och chillar. Soft värre. Valborg har väl aldrig riktigt varit någon högtid att fira för min del, det har mest blivit gott häng utan massa festande. Det slog mig verkligen igår när Elins lillasyster skulle iväg på fest, att shit, vad gjorde jag när jag var 16? Har inget minne av det där alltså (inte pga alkohol då vill säga hahah).

Vi åt god mat och körde "Tror du jag ljuger?", spelade kubb och kollade CL. Jag förstår inte hur folk orkar festa dag ut och dag in, jag känner mig som en pensionär redan. Ae så länge det finns mat och goa människor är jag helnöjd!

Hoppas ni hade en trevlig Valborg igår, tråkigt att självaste brasan uteblev i de flesta städer..!

// S. Holm

Gillar

Kommentarer

Sivervalls
Sivervalls,
Fina bilder 🌺😊nouw.com/sivervalls
mittikvadden
mittikvadden,
Trevligt inlägg 🌺😊nouw.com/mittikvadden
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229