Dan före dopparedan (spaghettiben)

Hejj!

Jag är helt slutkörd. Och det är söndag! Dagen innan julafton. Är det inte då man bara ska vila? I dubbel bemärkelse. Äsch, jag har chillat i fyra dagar redan så det här kan jag gott ha.

Simon och jag sprang bort till Spetsamossen tidigare idag och körde ett träningspass. Med miniband och lite olika höjder och redskap från naturen blev det riktigt jobbigt. Det räcker med att få upp pulsen rejält bara var tredje övning så blir alla övningar jobbiga. Det blir så begränsad pulsträning hemma då det dunkar hos grannen nedanför så fort man kör upphopp eller liknande. Tur att Tipshallen har öppet tre tillfällen i veckan mellan december-april så kan man springa där lite granna. NOG pratat om träning!

Nu under eftermiddagen har jag stått i köket och gjort en saffranskladdkaka, trillingnötter och ska snart påbörja peanut butter cups (nyttigare variant). Vår 1,7 kilos lax ligger i marinad och ska snart in i ugnen, men först ska lussebullarna in som pappa håller på att göra nu. Fullt ös i köket helt enkelt!

Det blir mycket godsaker imorgon. Det vi tar med som dessert blir alltså saffranskladdkaka, lussebullar, raw chokladfudge, raw saffransfudge, trillingnötter, dadelbollar/dadelbollar med polka samt peanut butter cups. Japp. Blir mätt bara jag tänker på det. Dock ska jag hålla mig borta från chokladen då jag får finnar så fort jag tittar på choklad så förhoppningsvis lämnar jag julaftonskväll aningen välmående istället för illamående.

Om vi inte hörs innan imorgon så får jag önska er alla en god god jul, var ni än är och hur ni än firar den! Ni som inte firar jul får se till att ha en bra dag också! All the best

// S. Holm

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229