Buffé, spa, buffé, Ullared

Sammanfattning av min söndag:)

Underbar frukost på en underbar servis, vill ha varje daaag. Servisen är av märket Churchill och deras kollektion Stonecast UK/USA - DRÖM!

Efter frukost gick jag och mamma och bastade och hoppade i poolen en sista gång innan det var dags att packa ihop. Vi tog två omgångar bastu - bara för att;)

Vi började bli hungriga efter några timmar och kollade då om de hade lunch på menyn, svaret var "Nej, men vi har brunchbuffé". Blev jag glad? JA. För liksom ärligt, hur kan en buffé vara så här fin? Värsta sommartallriken!! Fatta att jag fick feeling med denna tallrik och solen utanför fönstrena iiieh<3

Inte nog med att själva "maten" var helt fantastisk, i buffén ingick ju även ett helt dessertbord!? :))))) <--- ca DEN dubbelhakan. (FYI: Åt alltså detta vid 14-tiden. Åt inte mer på hela dagen.. Ni fattar ju matkoman.)

Små cupcakes, pannacottor, choklad- och toscarutor aaah så sött!!

Så jäkla fränt sätt att lägga upp allt på också, hur coolt med dessa plåtburkar?

Älskar verkligen temat de kör med! Rustikt med klass! Stora ljusstakar på borden, gammeldagsa kakfat, bastanta slitna träbord. Verkligen dröminredning!

Jag är verkligen kär i inredningen och hela stället, så coolt!

Sånt här vill jag bara plocka på mig och köpa till framtida lägenheten:PP

Kolla vad söta haha

På vägen hem stannade vi till på Ullared. Jag fick med mig lite saker hem som jag ska visa sen. Skulle egentligen bara kolla doftljus och krukor men hittade inte vad jag letade efter så det blev lite annat.

Och så såg söndagen ut i sin helhet. Mycket mat och mycket slapp samt några raska promenader/joggingturer mellan bilen och in i värmen. Det är ju så kallt ute nu att man blir lurad av solen, typical svensken också att ta på sig vårkläder så fort solen kommer fram hehe.

Fortsätt kika in här, fler inlägg kommer löpandes!

Har btw haft en superbra weekend i Varberg! Behövde verkligen få komma bort från Växjö och göra lite annat:) Nu är det back to basics igen!

// S. Holm

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229